Zobacz pełną wersję : (: Funkcjonalność to podstawa :) [BRAK ZDJĘĆ]
GreenGirl
16.04.2006, 14:36
Nie jestem dobra w wymyślaniu historyjek, więc przejdę od razu do rzeczy ;) Dom jest przeznaczony dla jednej lub ewentualnie dwóch osób. Postawiłam na funkcjonalność. Oto on:
Dziewczyno! Ten domek jest wspaniały ;) Nie mam żadnych zastrzeżeń, oprócz tej cmentarnej bramy i obrazu stadionu piłkarskiego w łazience. Brama mi nie pasuje tylko dlatego, że dałbym ją do "starszego" domu, a obraz po prostu mi nie widzi się w łazience. 9/10
cornelia123
16.04.2006, 14:49
Znakomity!!!!!! Moja ocena 100/100!!!!
konwallia
16.04.2006, 14:50
Ciekawa konstrukcja, nie powiem. Malutka, ale całkiem miła dla oka. Ładne wejscie ogrodzone żywopłociekiem, no pomysł udany. Śliczna kuchnia i kącik jadalniany. Kuchnia wprawdzie trochę zimna i szpitalna (przez te kafelki na ścianach, zmieniłabym to na jakiś jasny tynk), ale i tak nie zmienia to faktu, że pomieszczenie jak najbardziej udane. Gorzej z pozostalymi pomieszczeniami. W sypialni spokój burzy niebieska pościel która nijak nie pasuje do ciepłych drewnianych ścian. W saloniku atmosfera jest zmącona przez zółtą tapetę. Łazienka też chybiona, głównie przez podłogę, która nie pasuje ni do sanitariów, ni do pokrycia ścian.
Generalnie, pomysł ładny, (sama muszę wykombinować jakiegoś malutkiego starterka) ale przydałby mu się jeszcze ostateczny szlif.
Bardzo ładny, jedyne co mi się w nim nie podoba to łazienka.
Ogółem... tak coś koło 7/10.
Z zewnątrz domek jest po prostu cudowny. Bardzo podoba mi się ten ganek:) Kolorystyka spokojna. W środku trochę bym go dopracowała np. nie podoba mi sie ta niebieska pościel w sypialni i ta brzoskwiniowa lampa, po prostu mi tam nie pasuje.
serendipity
16.04.2006, 17:15
ładny domek, funkcjonalny, ale troche nie podoba mi sie to ogrodzenie szklane przed domem... Pozdrowienia
Frogusia
16.04.2006, 20:09
Domek jest śliczny, ale nie podoba mi się brama i kafelki w kuchni(według mnie one są do łazienki), ale i tak mi się podoba :D
B. ładnie. Domek nieduży, ciepły, miły dla oka. Troche nie podoba mi się ten "ganek" przed domem ale ogólnie jest b. dobrze. Tylko po co jest to drewno obok tv? Czy ja nie zauważyłam kominka?
9.99/10
Bardzo ładny domek, bryła świetna, w środku też łądnie. Po prostu sweet, cute i lovely:P Pozdrawiam, 9/10
misiek:)
16.04.2006, 22:26
Cudo, cudo i jeszcze raz cudo! 10/10!
MarciSup
16.04.2006, 22:34
Bardzo ładny domek ale nie podoba mi się tapeta w kuchni i łazience.Dlatego "tylko" 9,5/10.
PS.dasz do ściągnięcia?
jacek_1994
17.04.2006, 10:20
No piękny tylko ta brama mi się nie podoba, ale takto 9,5/10 :) Nie dała byś linku do ściągnęcia? Jeśli dasz to :ty:
Domek świetnie prezentuje się dzięki oryginalnej i bardzo przytulnej bryle.Można powiedzieć, że bardziej wygląda na taki spokojny,przytulny "babciny" domek.Do pomieszczeń nie mam zastrzeżeń.Wszystko zrobione w przyjaznej dla oka kolorystyce.Najbardziej podoba mi się rodzinna kuchnia :) Ocena z zewnątrz:10/10.Ocena z wewnątrz:10/10! Brawo!!
1) Łał! Już widok z zewnątrz jest ładny. Fajna bryła i w ogóle.
2) Kuchnia i jadalnia razem jako pomieszczenie, ale "oddzielone". Super. Tylko jak dla mnie, te płytki bardziej pasują do łazienki. :P
3) To chyba sypialnia, tak?A, tak. Te żaluzje czy co to jest wyglądają strasznie ciężko, jakby zaraz miały się oberwać. xD I nie bardzo mi pasuje połączenie czerwonego, niebieskofioletowego (xD) i brązowego. I ten skórzany fotel... Hm, nie.
4) To salonik jest? Mało zdjęć, przynajmniej ja widzę jedno. Całkiem niezły.
5) Łazienka... Widzę tylko jedno zdjęcie. Znowu te żaluzje. xD No i jak patrzę na to zdjęcie, to zupełnie mi nie pasuje. xD
Przydałoby się jeszcze dodatkowe zdjęcie ogródka i przede wszystkim rzut, żeby można było zobaczyć rozmieszczenie pomieszczeń. Ale ogólnie podoba mi się. Lubie takie nieduże, parterowe, a ładne domki (w simach, podkreślam :P). Myślę, że 8/10.
gosia-14
17.04.2006, 11:43
Tak,super 10/10 !Dasz do ściagnięcia?
GreenGirl
17.04.2006, 13:15
Dzięki za ocenki :)
Dom dam do ściągnięcia być może jeszcze dzisiaj.
O rany, piękny domek am tylko jedno zastrzerzenie: płot moja ocena 99/100
Ee nie wywiniesz sie masz dac linka!!
Taki domek mi sie przyda do FS.
10/10.
Bardzo ładny domek.Tylko ta łazienka trochę taka....
Plotkara12
17.04.2006, 19:48
Ten dom jest świetny! Od razu gdy go zobaczyłam to mi się spodobał. W środku też jest miło :) Bardzo mi się podoba. 10/10!
30.04.2006, 20:47
Twój dom jest moim pierwszym domem ocenianym na tym forum :)
Ładny domek, bardzo milutki, taki cichy i spokojny :P Dalabym 8/10
Oh ah ^_^ trafiłaś w mój gust
Otóż, domek jest po prostu świetny itp., jedyne co mnie kryzie to te sraczkowate kolory ścian w salonie - może raczej beżowe lub kremowe?
I małe pytanie: co to za gazety na oknie w kuchni? :huh:
ogólnie jest idealnie ^_^ fajnie rozplanowujesz pomieszczenia i dobierasz meble oraz kolory
Ineyasha
30.04.2006, 22:17
Bardzo ładny domek, bryła świetna, w środku też łądnie. Po prostu sweet, cute i lovely:P Pozdrawiam, 9/10
To ty Calintz jesteś chłopakiem?? Przez cały czas brałam Cię za dziewczynę... :O
Pozdrawiam zdezorientowana Ineyasha... :O
Dom jest naprawdę udany! Bardzo mi się podoba. Tylko według mnie podjazd jest za długi. Nie lubię takich, ale reszta domu jest bardzo funkcjonalna i ładna.
Pozdrawiam.
Tigra.
Witaj!
To kolejny Twój świetny domek...
Jest kilka rzeczy, które bym zmieniła, ale to są mało ważne rzeczy. Sam pomysł, bryła, rozplanowanie pomieszczień oraz wypełnienie przestrzeni są po prostu bardzo miłe dla wrazeń wzrokowych. Aż szkoda, że nie da rady go ściągnąć... :)
Pozdrawiam!
Ps. ocena 8,5/10
Z zewnątrz śliczny, nie przeszkadza mi nawet ten pseudonowoczesny płot. W środku łady salon, łazienka i sypialnia - niezbyt.
Jakoś tak 7/10.
OlaSims2
01.05.2006, 21:42
Bardzo ładny domeczek. Taki ciepły i przytulny :) Ogólnie podoba mi się, tylko ta mozaika (?) na płocie na zewnątrz mi się nie podoba, oceniam 9/10 :)
Witaj ponownie!
Czy ten domek także mogłabym od Ciebie pobrać?
Pozdrawiam!
GreenGirl
05.05.2006, 11:55
Oczywiście, że mogę udostępnić ;)
Kiedy będę grać w simsy, to spakuję ten dom i wgram na serwer ;)
misiek:)
05.05.2006, 13:21
Czy wszystkie twoje domki muszą być tak wspaniałe? Masz świadomość, że inni przez Ciebie zrezygnują z wystawiania swoich ;P ? A tak na serio to jak zwykle domek jest cudny, bla bla bla i masz 10/10 :) .
no, dziewucho szybciej z tym linkiem ;> zakochalam sie w tym domu *_*
Ten domek jest cudowny! Daję 10/10
Kochanie piękny domek :)
Świetnie wewnątrz i na zewnątrz .
Poprostu świetnie :P 10/10
Ville Valo
10.07.2006, 16:03
GreenGirl, super chatka :D
Bardzo ładny dom. :D ...Oby tak dalej :tu: ;) :) :D
moja ocenka to 9,5/10
Bardzo ładny. Bryła skromna, ale podoba mi się. Nic dodać nic ująć. 10/10
CoRnEliA :)
10.07.2006, 18:10
Nie podoba mi sie. W srodkujest brzydko a w kuchni są szafki ktore powinny byc w sklepie :con:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.