![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jestem dobra w wymyślaniu historyjek, więc przejdę od razu do rzeczy ;) Dom jest przeznaczony dla jednej lub ewentualnie dwóch osób. Postawiłam na funkcjonalność. Oto on:
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dziewczyno! Ten domek jest wspaniały
![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Znakomity!!!!!! Moja ocena 100/100!!!!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ciekawa konstrukcja, nie powiem. Malutka, ale całkiem miła dla oka. Ładne wejscie ogrodzone żywopłociekiem, no pomysł udany. Śliczna kuchnia i kącik jadalniany. Kuchnia wprawdzie trochę zimna i szpitalna (przez te kafelki na ścianach, zmieniłabym to na jakiś jasny tynk), ale i tak nie zmienia to faktu, że pomieszczenie jak najbardziej udane. Gorzej z pozostalymi pomieszczeniami. W sypialni spokój burzy niebieska pościel która nijak nie pasuje do ciepłych drewnianych ścian. W saloniku atmosfera jest zmącona przez zółtą tapetę. Łazienka też chybiona, głównie przez podłogę, która nie pasuje ni do sanitariów, ni do pokrycia ścian.
Generalnie, pomysł ładny, (sama muszę wykombinować jakiegoś malutkiego starterka) ale przydałby mu się jeszcze ostateczny szlif. Ostatnio edytowane przez konwallia : 16.04.2006 - 14:54 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, jedyne co mi się w nim nie podoba to łazienka.
Ogółem... tak coś koło 7/10. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek jest po prostu cudowny. Bardzo podoba mi się ten ganek
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ładny domek, funkcjonalny, ale troche nie podoba mi sie to ogrodzenie szklane przed domem... Pozdrowienia
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek jest śliczny, ale nie podoba mi się brama i kafelki w kuchni(według mnie one są do łazienki), ale i tak mi się podoba
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
B. ładnie. Domek nieduży, ciepły, miły dla oka. Troche nie podoba mi się ten "ganek" przed domem ale ogólnie jest b. dobrze. Tylko po co jest to drewno obok tv? Czy ja nie zauważyłam kominka?
9.99/10
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek, bryła świetna, w środku też łądnie. Po prostu sweet, cute i lovely
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|