Zobacz pełną wersję : włóż 4 płytkę the sims 2 a będziesz miał aktualizację...
niewczasek-1992-pn
26.04.2006, 20:23
HEJ!!! Mam big problem. Instaluję sobie simsy 2, później simsy 2 NS i wtedy... błąd aktualizacji. Pisze, że trzeba wszadzać 4 płytę podstawowej wersji, wkładam i dalej prosi. Podpowiem, że kupiłem sobie teraz oryginalne płyty, aaLE efekt jest ten sam. Mam już dosyć takiego życia "legalnego" bo się poprostu nie opłaca. Niedawno był tu taki ważny temat: Problem z budowaniem i restartowaniem kompa z crackiem podstawowym> Tam była emulacja fałszywa oczywiście :) płyty. Może ten ktoś (mam nadzieję ze przeczyta ten temat) będzie potrafił stworzyć emulację czwartej płyty a wtedy po kłopocie ;) Odpowiadajcie na moje problemy, please!!!!!!!!!!! :*
Po twojej reputacji i poprzednich "wpadkach" nie chce mi sie wierzyć że "kupiłes drugi raz oryginał" no poprostu NIE! A jeśli to usuń wpis z rejestru.
niewczasek-1992-pn
26.04.2006, 20:44
Po twojej reputacji i poprzednich "wpadkach" nie chce mi sie wierzyć że "kupiłes drugi raz oryginał" no poprostu NIE! A jeśli to usuń wpis z rejestru.
Możliwe, że nie chce ci się wierzyć, ale zrezygnowAłem z nowej karty graficznej tylko dla tych płyt. Żałuję... a rejestr przeczyszczałem, reinstalowałem system nawet... nic nie pomaga dlatego jeszcze została ta emulacja. Jak ze studiami tak sie robiło to jak było nie mozna zakończyć aktualizacji, to wciskałem ctrl+alt+delte i wychodzilem z inst. i grałem :) a teraz z NŻ tak sie nie da :( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kupiłes TS i TS NŻ oryginalne?
niewczasek-1992-pn
26.04.2006, 20:50
za kogo ty mnie masz? mówiłem ci, że próbowałem wszystkiego, nie wiem tylko czy bedą działały na innym kompie, ale u mojej siostry nie chcą tez działać :( mam oryginały, wczesniej sciągałem, ale nie dizałało, myślałem że to chodzi o oryginały. Mojemu koledze robiło sie to samo, a mial inne płyty. zanim zainstalowalem te oryginaly to formatowalem dysk, ja nawet gg nie mam bo nie zdążyłem zaóżyć :(
ZTo może skontaktuj sie z EA że masz dany problem.
Tenebris
27.04.2006, 08:50
Chciałam podkreślić, że błąd aktualizacji na ogół wychodzi niestety w nieoryginalnych płytkach, więc też jak poprzednik jestem przekonana, że masz pirata*___*..
Dobra. ZAŁÓŻMY że masz oryginała. Przed instalką wyłącz programy działąjące w tle. (Antywirus, GG, itp.) Powinno pójść.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.