Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.04.2006, 20:23   #1
niewczasek-1992-pn
Guest

Domyślnie włóż 4 płytkę the sims 2 a będziesz miał aktualizację...

HEJ!!! Mam big problem. Instaluję sobie simsy 2, później simsy 2 NS i wtedy... błąd aktualizacji. Pisze, że trzeba wszadzać 4 płytę podstawowej wersji, wkładam i dalej prosi. Podpowiem, że kupiłem sobie teraz oryginalne płyty, aaLE efekt jest ten sam. Mam już dosyć takiego życia "legalnego" bo się poprostu nie opłaca. Niedawno był tu taki ważny temat: Problem z budowaniem i restartowaniem kompa z crackiem podstawowym> Tam była emulacja fałszywa oczywiście płyty. Może ten ktoś (mam nadzieję ze przeczyta ten temat) będzie potrafił stworzyć emulację czwartej płyty a wtedy po kłopocie Odpowiadajcie na moje problemy, please!!!!!!!!!!! :*
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.04.2006, 20:39   #2
Pawlq
Guest

Domyślnie

Po twojej reputacji i poprzednich "wpadkach" nie chce mi sie wierzyć że "kupiłes drugi raz oryginał" no poprostu NIE! A jeśli to usuń wpis z rejestru.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2006, 20:44   #3
niewczasek-1992-pn
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pawlo
Po twojej reputacji i poprzednich "wpadkach" nie chce mi sie wierzyć że "kupiłes drugi raz oryginał" no poprostu NIE! A jeśli to usuń wpis z rejestru.
Możliwe, że nie chce ci się wierzyć, ale zrezygnowAłem z nowej karty graficznej tylko dla tych płyt. Żałuję... a rejestr przeczyszczałem, reinstalowałem system nawet... nic nie pomaga dlatego jeszcze została ta emulacja. Jak ze studiami tak sie robiło to jak było nie mozna zakończyć aktualizacji, to wciskałem ctrl+alt+delte i wychodzilem z inst. i grałem a teraz z NŻ tak sie nie da POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2006, 20:45   #4
Pawlq
Guest

Domyślnie

A kupiłes TS i TS NŻ oryginalne?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2006, 20:50   #5
niewczasek-1992-pn
Guest

Domyślnie

za kogo ty mnie masz? mówiłem ci, że próbowałem wszystkiego, nie wiem tylko czy bedą działały na innym kompie, ale u mojej siostry nie chcą tez działać mam oryginały, wczesniej sciągałem, ale nie dizałało, myślałem że to chodzi o oryginały. Mojemu koledze robiło sie to samo, a mial inne płyty. zanim zainstalowalem te oryginaly to formatowalem dysk, ja nawet gg nie mam bo nie zdążyłem zaóżyć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2006, 21:51   #6
Pawlq
Guest

Domyślnie

ZTo może skontaktuj sie z EA że masz dany problem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2006, 08:50   #7
Tenebris
Guest

Domyślnie

Chciałam podkreślić, że błąd aktualizacji na ogół wychodzi niestety w nieoryginalnych płytkach, więc też jak poprzednik jestem przekonana, że masz pirata*___*..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2006, 19:23   #8
Shèène
Guest

Domyślnie

Dobra. ZAŁÓŻMY że masz oryginała. Przed instalką wyłącz programy działąjące w tle. (Antywirus, GG, itp.) Powinno pójść.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania