![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
HEJ!!! Mam big problem. Instaluję sobie simsy 2, później simsy 2 NS i wtedy... błąd aktualizacji. Pisze, że trzeba wszadzać 4 płytę podstawowej wersji, wkładam i dalej prosi. Podpowiem, że kupiłem sobie teraz oryginalne płyty, aaLE efekt jest ten sam. Mam już dosyć takiego życia "legalnego" bo się poprostu nie opłaca. Niedawno był tu taki ważny temat: Problem z budowaniem i restartowaniem kompa z crackiem podstawowym> Tam była emulacja fałszywa oczywiście
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po twojej reputacji i poprzednich "wpadkach" nie chce mi sie wierzyć że "kupiłes drugi raz oryginał" no poprostu NIE! A jeśli to usuń wpis z rejestru.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A kupiłes TS i TS NŻ oryginalne?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
za kogo ty mnie masz? mówiłem ci, że próbowałem wszystkiego, nie wiem tylko czy bedą działały na innym kompie, ale u mojej siostry nie chcą tez działać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ZTo może skontaktuj sie z EA że masz dany problem.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Chciałam podkreślić, że błąd aktualizacji na ogół wychodzi niestety w nieoryginalnych płytkach, więc też jak poprzednik jestem przekonana, że masz pirata*___*..
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobra. ZAŁÓŻMY że masz oryginała. Przed instalką wyłącz programy działąjące w tle. (Antywirus, GG, itp.) Powinno pójść.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|