Zobacz pełną wersję : Dom dla małżeństwa lub zaręczonych :) [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam mój kolejny domek. Może w nim mieszkać np. młode małżeństwo jak również i stare (np. rodzina Próchno :P). Starałam się aby był przytulny i dosyć mały. Oczywiście okazało się później, że działka jest za duża no i musiałam czymś ją wypełnić. Nie umiem zbytnio robić ogrodów niestety, ale myślę, że ten wyszedł mi nienajgorszy. :) Dobra koniec gadania i zapraszam do oglądania i oceniania!
Przód:
Tył:
Nocą przód:
Nocą tył:
Przedpokój:
Sypialnia:
Kuchnia i jadalnia w jednym:
Salon:
Łazienka:
Taras:
Domek clean
Płytki na ścianie i podłodze w łazience, oraz wokół basenu by Tygrysia83.
Średni mi się podoba...kuleje wystrój i pokrycie ścian na zewnątrz...6/10
kluseczka
28.04.2006, 13:15
Domek nie jest zły, choc nie przepadam za clean. Dam 6/10.
Domek jest taki pośrodku.Szkoda,że prawie(jak nie całkowicie)cały jest zrobiony z gotowych dodatków w grze.Krótko mówiąć wolę domki, w których jest choć trochę dodatków z internetu.
misiek:)
28.04.2006, 15:11
Mi się nie podoba. I tyle... Ocena: 3/10.
Domek z zewnątrz jest całkiem niezły, natomiast w środku nie podoba mi sie ani trochę. Wszystko pomieszane, raz nowoczense, potem staroświecki. Ogrodu raczej nie ma, chyba, ze chodzi Ci o ten wielki basen. Ogólem średnio. A i jeszcze pytanko..czemu w tym domku nie moze mieszać np. samotna kobieta albo matka z córka czy siostry ?? Tylko musi byc to małżeństwo?? O_o
szabatka2
28.04.2006, 16:35
A mnie sie podoba! Skromny, ladny, akurat dla starcow! (tylko jaos sobie nie moge wyobrazic jakiegos 80-letniego dziadka plywajacego :D )
8.9/10
pozdr
szaba :*
A mnie sie podoba! Skromny, ladny, akurat dla starcow! (tylko jaos sobie nie moge wyobrazic jakiegos 80-letniego dziadka plywajacego :D )
8.9/10
pozdr
szaba :*
mnie tez sie podoba:) wlasnie fajnie, ze nie ma dodatkow z neta:) nie zasmieca kompa... 8,5/10
A i jeszcze pytanko..czemu w tym domku nie moze mieszać np. samotna kobieta albo matka z córka czy siostry ?? Tylko musi byc to małżeństwo?? O_o
Może :D A czy ja powiedziałam, że nie może? :O Po prostu nie miałam pomysłu na nazwę, a uważam, że głupotą byłoby, gdybym wymieniała wszystkie ciotki, siostry, dziadki itp :P A i raczej jednak pasowałaby dla zakochanych, bo w końcy jest jedno łóżko :)
Dzieki za oceny ludziska!
Bryła niezbyt mi się podoba bo to w stylu domka Dona czy sióstr kaliente:/ Podoba mi się ten pomysł markizy na dachu:):)Super!Basen chyba jak do takiego domu nie pasuje.W środku normalnie...7/10
PS tą pół ściankę na dachu,ściągnęłas czy było w jakimś dodatku??
PS tą pół ściankę na dachu,ściągnęłas czy było w jakimś dodatku??
Kurcze wiesz nie pamiętam. Doszły w Nocnym Życiu, albo we Własnym Biznesie. Wydaje mi się, że w tym pierwszym, ale nie jestem pewna. Jak coś, to niech mnie ktoś poprawi.
Dzięki za ocenki. Myślałam już, że nikt nie postawi mi bardziej pozytywnej niż te na początku. :grin:
Kurcze wiesz nie pamiętam. Doszły w Nocnym Życiu, albo we Własnym Biznesie. Wydaje mi się, że w tym pierwszym, ale nie jestem pewna. Jak coś, to niech mnie ktoś poprawi.
Dzięki za ocenki. Myślałam już, że nikt nie postawi mi bardziej pozytywnej niż te na początku. :grin:
A ja pomoge: w Własnym Biznesie.
Mam pytanie do projektantki domu: jak zrobiłaś taki ładny basen?? Tzn. Chcę zapytać jak to wygląda od strony technicznej bo chcę zrobić domek z basenem w kształcie koła albo gwiazdki i wystawić swoją pracę tutaj.
Mam pytanie do projektantki domu: jak zrobiłaś taki ładny basen?? Tzn. Chcę zapytać jak to wygląda od strony technicznej bo chcę zrobić domek z basenem w kształcie koła albo gwiazdki i wystawić swoją pracę tutaj.
A to zależy czy masz jakiś dodatek. Wiem, że w podstawowej wersji nie da się robić basenów ukośnych. Ta funkcja dochodzi w Nocnym Życiu. Tak to nie wiem, czy się da. Tutaj (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14888) jest jakiś poradnik, który może Ci się przyda.
Plotkara12
29.04.2006, 12:56
Hmm...nie zbyt mi się podoba :/ . Bryła i ten basenik są fajne, ale moim zdaniem wystrój jest kiepski. 5/10
Margierytka
30.04.2006, 07:24
Bryła mi podpada pod meksykańskie klimaty... Boska... Ha. Jakbyś to jeszcze urządzila w tropikalnych kolorach i zamiast trawki na zewnątrz dała głazy i piaseczek - miałabyś perełkę...
Bo mnie się lekko gryzą wnętrza z bryłą. Ale jeśli chcesz utrzymać to tak jak jest to daj wykusze na parterze. Będzie lepiej bo front domu, wygląda delikatnie łyso. Natomiast same wnętrza - doskonale, zwłaszcza, ze widzę jedynie ze 2 rekolory.
linkinhay
30.04.2006, 08:53
Domek jest rzeczywiście przytulny ;) Fajna bryła, taka nowoczesna... Na zewnatrz podoba mi się wszystko ;)
Wnętrze jest fajnie urządzone, ale jakoś nie pasuje mi do ogólnego wystroju bryły... Udana produkcja ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.