![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam Wam mój kolejny domek. Może w nim mieszkać np. młode małżeństwo jak również i stare (np. rodzina Próchno
![]() ![]() Przód: Tył: Nocą przód: Nocą tył: Przedpokój: Sypialnia: Kuchnia i jadalnia w jednym: Salon: Łazienka: Taras: Domek clean Płytki na ścianie i podłodze w łazience, oraz wokół basenu by Tygrysia83. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:18 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Średni mi się podoba...kuleje wystrój i pokrycie ścian na zewnątrz...6/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek nie jest zły, choc nie przepadam za clean. Dam 6/10.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek jest taki pośrodku.Szkoda,że prawie(jak nie całkowicie)cały jest zrobiony z gotowych dodatków w grze.Krótko mówiąć wolę domki, w których jest choć trochę dodatków z internetu.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba. I tyle... Ocena: 3/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek z zewnątrz jest całkiem niezły, natomiast w środku nie podoba mi sie ani trochę. Wszystko pomieszane, raz nowoczense, potem staroświecki. Ogrodu raczej nie ma, chyba, ze chodzi Ci o ten wielki basen. Ogólem średnio. A i jeszcze pytanko..czemu w tym domku nie moze mieszać np. samotna kobieta albo matka z córka czy siostry ?? Tylko musi byc to małżeństwo?? O_o
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mnie sie podoba! Skromny, ladny, akurat dla starcow! (tylko jaos sobie nie moge wyobrazic jakiegos 80-letniego dziadka plywajacego
![]() 8.9/10 pozdr szaba :* |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki za oceny ludziska! Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 28.04.2006 - 18:03 |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła niezbyt mi się podoba bo to w stylu domka Dona czy sióstr kaliente:/ Podoba mi się ten pomysł markizy na dachu
![]() ![]() PS tą pół ściankę na dachu,ściągnęłas czy było w jakimś dodatku?? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|