![]() |
Dom dla małżeństwa lub zaręczonych :) [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam mój kolejny domek. Może w nim mieszkać np. młode małżeństwo jak również i stare (np. rodzina Próchno :P). Starałam się aby był przytulny i dosyć mały. Oczywiście okazało się później, że działka jest za duża no i musiałam czymś ją wypełnić. Nie umiem zbytnio robić ogrodów niestety, ale myślę, że ten wyszedł mi nienajgorszy. :) Dobra koniec gadania i zapraszam do oglądania i oceniania!
Przód: Tył: Nocą przód: Nocą tył: Przedpokój: Sypialnia: Kuchnia i jadalnia w jednym: Salon: Łazienka: Taras: Domek clean Płytki na ścianie i podłodze w łazience, oraz wokół basenu by Tygrysia83. |
Średni mi się podoba...kuleje wystrój i pokrycie ścian na zewnątrz...6/10
|
Pierwsza!
Domek nie jest zły, choc nie przepadam za clean. Dam 6/10.
|
Domek jest taki pośrodku.Szkoda,że prawie(jak nie całkowicie)cały jest zrobiony z gotowych dodatków w grze.Krótko mówiąć wolę domki, w których jest choć trochę dodatków z internetu.
|
Mi się nie podoba. I tyle... Ocena: 3/10.
|
Domek z zewnątrz jest całkiem niezły, natomiast w środku nie podoba mi sie ani trochę. Wszystko pomieszane, raz nowoczense, potem staroświecki. Ogrodu raczej nie ma, chyba, ze chodzi Ci o ten wielki basen. Ogólem średnio. A i jeszcze pytanko..czemu w tym domku nie moze mieszać np. samotna kobieta albo matka z córka czy siostry ?? Tylko musi byc to małżeństwo?? O_o
|
A mnie sie podoba! Skromny, ladny, akurat dla starcow! (tylko jaos sobie nie moge wyobrazic jakiegos 80-letniego dziadka plywajacego :D )
8.9/10 pozdr szaba :* |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki za oceny ludziska! |
Bryła niezbyt mi się podoba bo to w stylu domka Dona czy sióstr kaliente:/ Podoba mi się ten pomysł markizy na dachu:):)Super!Basen chyba jak do takiego domu nie pasuje.W środku normalnie...7/10
PS tą pół ściankę na dachu,ściągnęłas czy było w jakimś dodatku?? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:05. |