Zobacz pełną wersję : Czy mieliście kiedyś pragnienie takie.....
SiemX dzisiaj gram se i taki sim zdradził żone z taką "Kazią" lol i ona ich zobaczyła i potem miała w pragnienach "Kazia objawia mi sie jako duch" lol :O :O OOna jeszcze nie umarła czy to przez to ze ona jej nie nawidzi??
Może jest to jakiś błąd gry ? Pierwsze słyszę, żeby było cos takiego :PA może Kazia umarła, a Ty nic o tym nie wiesz xd ? U mnie raz tak było ...
Plotkara12
04.05.2006, 17:51
To chyba nie jest błąd gry. Ja miałam kiedyś taki przypadek: Miałam rodzinkę, w której były dwie siostry. Nienawidziły się. Jedna miała w pragnieniach czy obawach...nie wiem, ale chyba w pragnieniach :] "Joasia objawia mi się jako duch", a Joasia żyła.
Może jest to jakiś błąd gry ? Pierwsze słyszę, żeby było cos takiego :PA może Kazia umarła, a Ty nic o tym nie wiesz xd ? U mnie raz tak było ...
Nie właśnie nie ona jeszcze stała obok i sie całowała z mężem tej simki,a ich córka ma w obawach zobaczyć jej ducha,i ja własnie tak specjalnie ją zabiłam tą Kazie i spalił się przypadkiem ten jej kochanek lol i chce zoabczyć co teraz będzie jak sie spełni pragnienie
:D :P
Edit: to moze nie jest błąd tylko zę ona jej nienawidzi i chce żeby umkarła?
Ja mam takie coś jak simy są wrogami :P. Nie pamiętam czy nie też czasem jak są na siebie wściekłe.
To albo jest błąd gry albo najpierw Kazia (boooskie imię :P) najpierw została uśmiercona a potem przywrócona do życia za pomoca telefonu do śmierci.
To albo jest błąd gry albo najpierw Kazia (boooskie imię :P) najpierw została uśmiercona a potem przywrócona do życia za pomoca telefonu do śmierci.
Właśnie nie na 100000% ONA NIE UMARłA BO STWORZYłAM Ją I CIąGLE NIą STEROWAłAM DOPIRO JAK TA "MPOJA " SIMKA PRZYłAPAłA ICH RAZEM I PRZYLECIAł TERAPEUTA TO TO SIE POJAWIłO
tak, kiedys zrobilam simke ktora stworzyla 2 roboty : dziewczyne i chlopa. zakochala sie w chlopie, a potem robobaba tez to zrobila tyle ze na oczach mojej simki. i oby dwie dziewczyny, jak dowiedzialy sie o zdradzie mialy w pragnieniach : <imie sima/robota> umera albo ,,ukazuje sie jako duch''. poprostu twoj sim tak go nie nawidzi:) nikt nie umarl
To nie jest żaden błąd gry, gdy dwa simy się nienawidzą, chcą zobaczyć drugiego martwego. Wyobraźcie sobie, że macie najprzystojniejszego męża/najsexowniejszą żonę pod słońcem (na dodatek bardzo go/ją kochacie) i nagle nakrywacie go/ją w łóżku z jakąś obcą babą/jakimś obcym faciem. I co nie mielibyście ochoty ukręcić facetce/facetowi łeb?
Blue Nati
06.05.2006, 20:00
Też miałam taki przypadek.Kaśka Langerak(pokojówka) romansowała z Donem Lotario.Przed tem urodziła już syna Danielowi Przyjemniakowi.Zaprosiłam Kaśkę i jej syna(co za błąd!) na ślub Dona z Niną.Chłopiec płakał i potem miał w pragnieniu: Don pokazuje mi się jako duch.Bardzo to dziwne.
;)
dareczka84
12.05.2006, 21:00
jezeli inny sim budzi w twoim simie duzo negatywnych emocji to on "zyczy mu" smierci, u mnie tak bylo jak mialam wlamywacza, potem ta rodzinka chciala zobaczyc zlodzieja jako ducha, nic zlego sie z gra nie dzieje, ot kolejna dziwna aspiracja
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.