Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2006, 17:23   #1
Anex
Guest

Domyślnie Czy mieliście kiedyś pragnienie takie.....

SiemX dzisiaj gram se i taki sim zdradził żone z taką "Kazią" lol i ona ich zobaczyła i potem miała w pragnienach "Kazia objawia mi sie jako duch" lol OOna jeszcze nie umarła czy to przez to ze ona jej nie nawidzi??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.05.2006, 17:40   #2
Kladź
Guest

Domyślnie

Może jest to jakiś błąd gry ? Pierwsze słyszę, żeby było cos takiego A może Kazia umarła, a Ty nic o tym nie wiesz xd ? U mnie raz tak było ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 17:51   #3
Plotkara12
Guest

Domyślnie

To chyba nie jest błąd gry. Ja miałam kiedyś taki przypadek: Miałam rodzinkę, w której były dwie siostry. Nienawidziły się. Jedna miała w pragnieniach czy obawach...nie wiem, ale chyba w pragnieniach :] "Joasia objawia mi się jako duch", a Joasia żyła.

Ostatnio edytowane przez Plotkara12 : 04.05.2006 - 21:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 17:52   #4
Anex
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kladź
Może jest to jakiś błąd gry ? Pierwsze słyszę, żeby było cos takiego A może Kazia umarła, a Ty nic o tym nie wiesz xd ? U mnie raz tak było ...
Nie właśnie nie ona jeszcze stała obok i sie całowała z mężem tej simki,a ich córka ma w obawach zobaczyć jej ducha,i ja własnie tak specjalnie ją zabiłam tą Kazie i spalił się przypadkiem ten jej kochanek lol i chce zoabczyć co teraz będzie jak sie spełni pragnienie

Edit: to moze nie jest błąd tylko zę ona jej nienawidzi i chce żeby umkarła?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 18:14   #5
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Ja mam takie coś jak simy są wrogami . Nie pamiętam czy nie też czasem jak są na siebie wściekłe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 19:13   #6
~dusia~
Guest

Domyślnie

To albo jest błąd gry albo najpierw Kazia (boooskie imię ) najpierw została uśmiercona a potem przywrócona do życia za pomoca telefonu do śmierci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2006, 12:56   #7
Anex
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ~dusia~
To albo jest błąd gry albo najpierw Kazia (boooskie imię ) najpierw została uśmiercona a potem przywrócona do życia za pomoca telefonu do śmierci.

Właśnie nie na 100000% ONA NIE UMARłA BO STWORZYłAM Ją I CIąGLE NIą STEROWAłAM DOPIRO JAK TA "MPOJA " SIMKA PRZYłAPAłA ICH RAZEM I PRZYLECIAł TERAPEUTA TO TO SIE POJAWIłO
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2006, 12:59   #8
pocia
Guest

Domyślnie

tak, kiedys zrobilam simke ktora stworzyla 2 roboty : dziewczyne i chlopa. zakochala sie w chlopie, a potem robobaba tez to zrobila tyle ze na oczach mojej simki. i oby dwie dziewczyny, jak dowiedzialy sie o zdradzie mialy w pragnieniach : <imie sima/robota> umera albo ,,ukazuje sie jako duch''. poprostu twoj sim tak go nie nawidzi nikt nie umarl
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2006, 19:23   #9
Nikki
Guest

Domyślnie

To nie jest żaden błąd gry, gdy dwa simy się nienawidzą, chcą zobaczyć drugiego martwego. Wyobraźcie sobie, że macie najprzystojniejszego męża/najsexowniejszą żonę pod słońcem (na dodatek bardzo go/ją kochacie) i nagle nakrywacie go/ją w łóżku z jakąś obcą babą/jakimś obcym faciem. I co nie mielibyście ochoty ukręcić facetce/facetowi łeb?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 20:00   #10
Blue Nati
Guest

Domyślnie Też tak miałam.

Też miałam taki przypadek.Kaśka Langerak(pokojówka) romansowała z Donem Lotario.Przed tem urodziła już syna Danielowi Przyjemniakowi.Zaprosiłam Kaśkę i jej syna(co za błąd!) na ślub Dona z Niną.Chłopiec płakał i potem miał w pragnieniu: Don pokazuje mi się jako duch.Bardzo to dziwne.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania