Zobacz pełną wersję : Wielki problem z InSimenatorem!!!
Blue Nati
15.05.2006, 14:49
Mam wielki problem z InSimenatorem(nie wiem jak to się pisze)!!Ściągnęłam go i wchodzę do gry.Moglibyście mi opisać dokładnie jego działanie?Szukałam takiego poradnika albo tematu ale nic takiego nie znalazłam.Co zrobić żeby przywrócić zmarłego sima do rodziny za pomocą InSimenatora?Tego też nie wiem.Proszę o szybkie odpowiedzi!!!!!
Cococzek
15.05.2006, 16:11
no właśnie co to jest ten InSime coś tam i z kąd go śćiągnąć i do czego on służy czy to coś na podobe tego przestarzałego SimPE
no właśnie co to jest ten InSime coś tam i z kąd go śćiągnąć i do czego on służy czy to coś na podobe tego przestarzałego SimPE
Nie, to jest cos podobnego do tego kodu: boolProp testingcheatsenable true. Tyle ze o ile ten Wasz InSime cos tam jest hackiem o tyle ten kod jest nam dany od maxisa, wiec nie powoduje takich bledow jak IS
Blue Nati
15.05.2006, 17:29
Ponieważ ja sama uzyskałam już częściowo odpowiedzi na własne pytania,zadane właśnie w tym temacie to myślę cococzku,że będę ci mogła w kilku sprawach pomóc.
Bawiłam się tym trochę w simsach i troszke o tym wiem:
1.To jest hack,bardzo przydatny,służy do wielu rzeczy jak np.
- aborcji
-zmieniania wieku (choć ja tam wolę SimPe,ale to jest łatwiejsze w obsłudze)
- zajścia w ciążę z kimkolwiek
- przywrócenia do życia jakiegokolwiek sima,który umarł
- do teleportacji,tzn. sim znika i pojawia się po chwili we wskazanym miejscu.
A więcej rzeczy na razie nie odkryłam,bo ciągle to IS rozpracowuję.
Mam nadzieję,że pomogłam.
:) :P
Dżiglipaff
15.05.2006, 18:53
poradnik o InSimenatorku
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=22941&page=1
InsiMenator służy głównie do 'zaciążania' ale posiada również parę funkcji z hacka MailBox i ma część funkcji z kodu boolProp. Ogólnie jest to rzecz dosyć przydatna, mi się spodobało. Ale teraz tego nie mam, nie wiedzieć czemu ^^. Wygląda jak jedna z nagród pracy za pracę badacza ;D
Cococzek
16.05.2006, 12:26
a z kąd można go ściągnąć
Blue Nati
16.05.2006, 13:32
Wpisz do wyszukiwarki IS (insimenator) czy coś tam dalej i ci znajdzie temat,mi znalazło jeden i tam był dokładny link.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.