![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wielki problem z InSimenatorem(nie wiem jak to się pisze)!!Ściągnęłam go i wchodzę do gry.Moglibyście mi opisać dokładnie jego działanie?Szukałam takiego poradnika albo tematu ale nic takiego nie znalazłam.Co zrobić żeby przywrócić zmarłego sima do rodziny za pomocą InSimenatora?Tego też nie wiem.Proszę o szybkie odpowiedzi!!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no właśnie co to jest ten InSime coś tam i z kąd go śćiągnąć i do czego on służy czy to coś na podobe tego przestarzałego SimPE
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ponieważ ja sama uzyskałam już częściowo odpowiedzi na własne pytania,zadane właśnie w tym temacie to myślę cococzku,że będę ci mogła w kilku sprawach pomóc.
Bawiłam się tym trochę w simsach i troszke o tym wiem: 1.To jest hack,bardzo przydatny,służy do wielu rzeczy jak np. - aborcji -zmieniania wieku (choć ja tam wolę SimPe,ale to jest łatwiejsze w obsłudze) - zajścia w ciążę z kimkolwiek - przywrócenia do życia jakiegokolwiek sima,który umarł - do teleportacji,tzn. sim znika i pojawia się po chwili we wskazanym miejscu. A więcej rzeczy na razie nie odkryłam,bo ciągle to IS rozpracowuję. Mam nadzieję,że pomogłam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
poradnik o InSimenatorku
http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=22941&page=1
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
InsiMenator służy głównie do 'zaciążania' ale posiada również parę funkcji z hacka MailBox i ma część funkcji z kodu boolProp. Ogólnie jest to rzecz dosyć przydatna, mi się spodobało. Ale teraz tego nie mam, nie wiedzieć czemu ^^. Wygląda jak jedna z nagród pracy za pracę badacza ;D
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a z kąd można go ściągnąć
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wpisz do wyszukiwarki IS (insimenator) czy coś tam dalej i ci znajdzie temat,mi znalazło jeden i tam był dokładny link.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|