Zobacz pełną wersję : materac
agnieszka130187
18.05.2006, 13:10
Witam ściągnęłam sobie materac który trzeba umieścić na basenie chyba ze stronki peggysims ale nie jestem pewna. No wię próbuję umieścić ten materac na basenie i pokazuje mi się komunikat: "Ten obiekt powinien być umieszczony na basenie" a ja właśnie tak robię ale nie wiem czemu materac nie zostaje tam umieszczony i ciągle pokazuje mi się ten komunikat. Jeżeli ktoś ma także materac i wie co mam zrobić żeby on "działał" lub stronke z której ściągnę materac który umieści się na basenie. Z góry bardzo dziękuję.
Może najpierw spróbuj wstukać kod "move_objects on"?? Wciskasz klawisze Shift, później dodajesz Ctrl i trzymając nadal te dwa c. Pućś i wpisz move_objects on :) Jak chcesz go wyłączyć to move_objects off
elkakub17
18.05.2006, 13:29
Ja też mam taki materac i umieściłam go na wodzie dzięki temu kodowi;) Tylko problem jest że moje simy nie chcą na niego wejść :con:
Aby sim wyglądał na materacu naturalnie należy go najpierw posadzić na zwykłym, drewnianym leżaku, a dopiero potem przenieść go za pomocą "moveobjects on" na materac. Wtedy to owszem, da się siedzieć.. ale do posikania i zagłodzenia, bo żeby sim "zszedł" z materaca to trzeba go zdjąć również kodem. : D
agnieszka130187
23.05.2006, 13:38
Aby sim wyglądał na materacu naturalnie należy go najpierw posadzić na zwykłym, drewnianym leżaku, a dopiero potem przenieść go za pomocą "moveobjects on" na materac. Wtedy to owszem, da się siedzieć.. ale do posikania i zagłodzenia, bo żeby sim "zszedł" z materaca to trzeba go zdjąć również kodem. : D
Dziekuję udało mi się umieścić materac na basenie, teraz muszę sprawdzić czy mój sim zechce na niego wejść, bo są tam opcje relaxu i spania. A tak na marginesie czy nie uważacie, że taki materac i np. piłki do zabawy w wodzie powinny być oryginalnie w grze a nie jako dodatki ??? Pozdrawiam :D
elkakub17
26.05.2006, 10:23
No ja umieściłam simkę najpierw na kanapie, a potem na tym materacu i ona nie chce tam siedzieć :O Zaraz stała obok :|
No ja umieściłam simkę najpierw na kanapie, a potem na tym materacu i ona nie chce tam siedzieć :O Zaraz stała obok :|
Albo poczekaj az bedzie miala malo komfortu albo... wylacz wolna wole :D
Monitkowa
26.05.2006, 14:33
Wpisz move_objects on umieść simke na materacu i podem umieść go na wodzie ale ni wiem...
elkakub17
27.05.2006, 11:18
No właśnie tak robie i wolną wole tez mam wyłączoną ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.