![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam ściągnęłam sobie materac który trzeba umieścić na basenie chyba ze stronki peggysims ale nie jestem pewna. No wię próbuję umieścić ten materac na basenie i pokazuje mi się komunikat: "Ten obiekt powinien być umieszczony na basenie" a ja właśnie tak robię ale nie wiem czemu materac nie zostaje tam umieszczony i ciągle pokazuje mi się ten komunikat. Jeżeli ktoś ma także materac i wie co mam zrobić żeby on "działał" lub stronke z której ściągnę materac który umieści się na basenie. Z góry bardzo dziękuję.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może najpierw spróbuj wstukać kod "move_objects on"?? Wciskasz klawisze Shift, później dodajesz Ctrl i trzymając nadal te dwa c. Pućś i wpisz move_objects on
![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 18.05.2006 - 13:39 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja też mam taki materac i umieściłam go na wodzie dzięki temu kodowi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aby sim wyglądał na materacu naturalnie należy go najpierw posadzić na zwykłym, drewnianym leżaku, a dopiero potem przenieść go za pomocą "moveobjects on" na materac. Wtedy to owszem, da się siedzieć.. ale do posikania i zagłodzenia, bo żeby sim "zszedł" z materaca to trzeba go zdjąć również kodem. : D
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No ja umieściłam simkę najpierw na kanapie, a potem na tym materacu i ona nie chce tam siedzieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wpisz move_objects on umieść simke na materacu i podem umieść go na wodzie ale ni wiem...
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No właśnie tak robie i wolną wole tez mam wyłączoną
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|