Zobacz pełną wersję : problem z włączeniem gry
michalinka918
14.06.2006, 20:44
Mam taki problem:
zaistalowałam The sims 2,ale nie moge włączyć bo wyskakuje :Włóż właściwą
Płyte CD, wybierz OK i panowie uruchom program. i co ja mam zrobic ??
bardzo prosze o pomoc ;(
Ice-cream
15.06.2006, 07:21
Ale po zinstalowaniu zostaje Ci chyba płytka nr. 4, taka czerwona jeśli dobrze pamiętam :P a powinna być nr. 1 czyli niebiska. Jeżeli masz niebieską w napędzie to nie wiem co się dzieje...
InMyDreams
15.06.2006, 11:14
A może masz poprostu pirata i nie zrobiłaś cracka... ??
michalinka918
15.06.2006, 18:33
ja pożyczyłam pirackie simsy 2 od kumpeli i nie wiem jak mam to zrobić ;(
bardzo Was prosze o pomoc bo bardzo zależy mi na simach a nikt nie umie mi pomóc :1smutny:
BlueNati
15.06.2006, 19:09
Kochane małe dziecko.Zrozum że na tym forum nie gadamy o PIRATACH!!!Wysil się na kupienie oryginalnych i nie bęziesz miała takich problemów.Aż mnie krew zalewa jak widzę takie beznadziejne błagania o pomoc w sprawie piratów.Zrozum że tutaj NIKT ci nie pomoże,i powtórzę się TUTAJ O PIRATACH NIE GADAMY I ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE,I PRZYPOMNIJ JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA JESZCZE KIEDYŚ NAPISAĆ TAKI POST.
michalinka918
15.06.2006, 19:18
sorki... ale nie wedziałam o tym bo jestem tu nowa :( szkoda że nikt mi nie pomógł...
Kochane małe dziecko.Zrozum że na tym forum nie gadamy o PIRATACH!!!Wysil się na kupienie oryginalnych i nie bęziesz miała takich problemów.Aż mnie krew zalewa jak widzę takie beznadziejne błagania o pomoc w sprawie piratów.Zrozum że tutaj NIKT ci nie pomoże,i powtórzę się TUTAJ O PIRATACH NIE GADAMY I ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE,I PRZYPOMNIJ JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA JESZCZE KIEDYŚ NAPISAĆ TAKI POST.
To gdzie do c*****y jasnej ma szukać pomocy?! To jej wina, że jej kumpela jej pozyczyla pirata?? To jest forum o The Sims 2 więc powinniście jej pomóc bo pirat to też The sims 2!!!!!!!!! :angry: :angry:
Michalinka wejdź na tą stronę http://forum.simsy.net/viewforum.php?f=18&sid=43c480d8b762cdce03c7ac326c3a2b3d/ Tu jest specjalny dział o piratach. Możesz spokojnie się tam zapytać.
InMyDreams
15.06.2006, 20:31
To gdzie do c*****y jasnej ma szukać pomocy?! To jej wina, że jej kumpela jej pozyczyla pirata?? To jest forum o The Sims 2 więc powinniście jej pomóc bo pirat to też The sims 2!!!!!!!!! :angry: :angry:
Skoro jej kumpela pożyczyła jej piracką gre to może powinna przy okazji powiedzieć jej jak tą gre uruchomić. Nie wiem czy wiesz, ale kopiowanie bez uprzedniej zgody autora jest karalne, więc na przyszłość zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz...
Wystarczy zrzucić Cracka :con: Ale myśle ze i tak nie zrozumiesz ! Dlatego : KUP SOBIE ORYGINAŁ !!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.