Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2006, 20:44   #1
michalinka918
Guest

Domyślnie problem z włączeniem gry

Mam taki problem:
zaistalowałam The sims 2,ale nie moge włączyć bo wyskakuje :Włóż właściwą
Płyte CD, wybierz OK i panowie uruchom program. i co ja mam zrobic ??
bardzo prosze o pomoc ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.06.2006, 07:21   #2
Ice-cream
Guest

Domyślnie

Ale po zinstalowaniu zostaje Ci chyba płytka nr. 4, taka czerwona jeśli dobrze pamiętam a powinna być nr. 1 czyli niebiska. Jeżeli masz niebieską w napędzie to nie wiem co się dzieje...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 11:14   #3
InMyDreams
Guest

Domyślnie

A może masz poprostu pirata i nie zrobiłaś cracka... ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 18:33   #4
michalinka918
Guest

Domyślnie

ja pożyczyłam pirackie simsy 2 od kumpeli i nie wiem jak mam to zrobić ;(
bardzo Was prosze o pomoc bo bardzo zależy mi na simach a nikt nie umie mi pomóc :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 19:09   #5
BlueNati
Guest

Domyślnie

Kochane małe dziecko.Zrozum że na tym forum nie gadamy o PIRATACH!!!Wysil się na kupienie oryginalnych i nie bęziesz miała takich problemów.Aż mnie krew zalewa jak widzę takie beznadziejne błagania o pomoc w sprawie piratów.Zrozum że tutaj NIKT ci nie pomoże,i powtórzę się TUTAJ O PIRATACH NIE GADAMY I ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE,I PRZYPOMNIJ JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA JESZCZE KIEDYŚ NAPISAĆ TAKI POST.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 19:18   #6
michalinka918
Guest

Domyślnie

sorki... ale nie wedziałam o tym bo jestem tu nowa szkoda że nikt mi nie pomógł...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 20:00   #7
Trinity
Guest

Mad

Cytat:
Napisał BlueNati
Kochane małe dziecko.Zrozum że na tym forum nie gadamy o PIRATACH!!!Wysil się na kupienie oryginalnych i nie bęziesz miała takich problemów.Aż mnie krew zalewa jak widzę takie beznadziejne błagania o pomoc w sprawie piratów.Zrozum że tutaj NIKT ci nie pomoże,i powtórzę się TUTAJ O PIRATACH NIE GADAMY I ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE,I PRZYPOMNIJ JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA JESZCZE KIEDYŚ NAPISAĆ TAKI POST.
To gdzie do c*****y jasnej ma szukać pomocy?! To jej wina, że jej kumpela jej pozyczyla pirata?? To jest forum o The Sims 2 więc powinniście jej pomóc bo pirat to też The sims 2!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 20:14   #8
radez
Guest

Domyślnie

Michalinka wejdź na tą stronę http://forum.simsy.net/viewforum.php...7ac326c3a2b3d/ Tu jest specjalny dział o piratach. Możesz spokojnie się tam zapytać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 20:31   #9
InMyDreams
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Trinity
To gdzie do c*****y jasnej ma szukać pomocy?! To jej wina, że jej kumpela jej pozyczyla pirata?? To jest forum o The Sims 2 więc powinniście jej pomóc bo pirat to też The sims 2!!!!!!!!!
Skoro jej kumpela pożyczyła jej piracką gre to może powinna przy okazji powiedzieć jej jak tą gre uruchomić. Nie wiem czy wiesz, ale kopiowanie bez uprzedniej zgody autora jest karalne, więc na przyszłość zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 11:29   #10
Tusia24
Guest

Domyślnie

Wystarczy zrzucić Cracka :con: Ale myśle ze i tak nie zrozumiesz ! Dlatego : KUP SOBIE ORYGINAŁ !!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania