Zobacz pełną wersję : uparta opiekunka :/
Mam problem. w jednej rodzinie, w sims2 miałam zatrudnioną opiekunkę do dziecka. I ostatnio jak dziecko było śpiące, to ona je położyła spać, i kiedy je kładła, to ono zasnęło na siedząco(?). A ona stała przed łóżeczkiem i nie ruszyła się stamtąd do teraz… dziecko się obudziło i wyszło sobie samo, a ona jak stała, tak stoi. Nie mogę jej ani wypędzić, ani wymówic pracy… co ja mam robić?
niewczasek-1992-pn
16.06.2006, 12:27
Ja mam troche inną sytuację, ale też bardzo dziwną. Otóż kiedy wprowadzam się i buduję dom, to zazwyczaj nie brakuje w nim akwarium. kIEDY zatrudniam w nim sprzątaczkę (lub sprzątacza :)) to oni zamiast sprzątać cały dom to oni stoją i ciągle czyszczą akwarium. Aż do 17.00 kiedy "jest dość późno i musi iść". Zazwyczaj jak tak sie dzieje to usuwam akwarium po tym jak ona wychodzi albo ją zwalniam i zatrudniam od nowa. Podobnie jest z dyrektorem szkoły prywatnej: jak przyjedzie to zaraz znika. Sprawdź czy w innych domach tak sie dzieje jezeli nie to usuń rodzine jezeli tak to reinstaluj gre. :( :( :( :( :( :( :* :* :* :* ;P ;P ;P
nie chce usuwać rodziny :(( o reinstalacji gry nawet nie mysle :((najwyzej bede zyc jakos z tą opiekunką.... niech sobie stoi ;) B)
Nie musisz usowac rodziny, poprostu przenies ja do innego domku. Mozesz tez skasowac opiekunke kodem moveobjects on
Pozdrawiam
karolina995
16.06.2006, 16:27
Cześć!!!
Miałam podobną sytuację. Kiedyś zatrudniłam opiekunkę do dziecka, gdy dziecko podrosło opiekunka już oczywiście nie była mi potrzebna. Opiekunka poszła przed dom wynieść gazetę i za chwilę zasnęła. Gdy się obudziła to chwilę pokrzyczała ( stojąc w tym samym miejscu ) i znowu zasnęłai tak w kółko się działo. W końcu wyprowadziłam tę rodzinę do innego domu, a wprowadziłam inną. I nie uwierzycie, ta opiekunka cały czas tam była. W końcu ją wywaliłam.
ja wyniosłam ta rodzine z domu i za chwile wprowadziłam ich spowrotem i pomogło ;] tylko teraz sie boje zatrudnic opiekunke :/...
Brila_Ada
17.06.2006, 14:01
No,a mi się raz zdarzyło, że opiekunka do dziecka nie zajmowałą sie dzieckiem tylko poszła grać w MISZUNO...
Jonne Aaron
19.06.2006, 11:59
Ja miałam odwrotny problem. Zatrudniłam opiekunke i nie przyszła :O
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.