![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem. w jednej rodzinie, w sims2 miałam zatrudnioną opiekunkę do dziecka. I ostatnio jak dziecko było śpiące, to ona je położyła spać, i kiedy je kładła, to ono zasnęło na siedząco(?). A ona stała przed łóżeczkiem i nie ruszyła się stamtąd do teraz… dziecko się obudziło i wyszło sobie samo, a ona jak stała, tak stoi. Nie mogę jej ani wypędzić, ani wymówic pracy… co ja mam robić?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja mam troche inną sytuację, ale też bardzo dziwną. Otóż kiedy wprowadzam się i buduję dom, to zazwyczaj nie brakuje w nim akwarium. kIEDY zatrudniam w nim sprzątaczkę (lub sprzątacza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie chce usuwać rodziny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie musisz usowac rodziny, poprostu przenies ja do innego domku. Mozesz tez skasowac opiekunke kodem moveobjects on
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Cześć!!!
Miałam podobną sytuację. Kiedyś zatrudniłam opiekunkę do dziecka, gdy dziecko podrosło opiekunka już oczywiście nie była mi potrzebna. Opiekunka poszła przed dom wynieść gazetę i za chwilę zasnęła. Gdy się obudziła to chwilę pokrzyczała ( stojąc w tym samym miejscu ) i znowu zasnęłai tak w kółko się działo. W końcu wyprowadziłam tę rodzinę do innego domu, a wprowadziłam inną. I nie uwierzycie, ta opiekunka cały czas tam była. W końcu ją wywaliłam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja wyniosłam ta rodzine z domu i za chwile wprowadziłam ich spowrotem i pomogło ;] tylko teraz sie boje zatrudnic opiekunke :/...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No,a mi się raz zdarzyło, że opiekunka do dziecka nie zajmowałą sie dzieckiem tylko poszła grać w MISZUNO...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja miałam odwrotny problem. Zatrudniłam opiekunke i nie przyszła
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |