Zobacz pełną wersję : co jest O_o
Makabrus
28.06.2006, 18:52
Mój problem polega na tym że jeśli pogram sobie w smimsy to później mi net strasznie zmula:\ wogóle się nie moge połączyć ze stronkami :( nie wiem czym to jest spowodowane :\ może wy wiecie. tak się zastanawiam czy to jest możliwe żę dostatki które ściągam z netu one są tą przyczyna powolnego netu:( błagam pomocy bo musiałem wina instalować i narazie powstrzymuje sie od instali simsów ale nie wiem czy taki długo dam rady bo chce grac w simsy ale też mi net jest bardzo potrzebny:((((
LUDZIE RATUJCIE :(
Mi ogólnie komp zamula po simach, ale po jego ponownym uruchomieniu wszystko jest wporzadku:) i wątpie żeby to była wina gry, że nie otwierają się stronki.zainstaluj simy i nie instaluj dodatków z netu, jeżeli dalej problem będzie się powtarzać to znaczy, że słaby komp
Makabrus
29.06.2006, 08:42
raczej się nie obejde bez oddatków z netu O_O
chyba to jest mój koniec ze simsami przezuce się chyba na RO też supcio gra:P
Mi też zamula cały komputer po grze. I nie jest to wina słabego sprzętu, bo mojemu do słabego to baaardzo daleko ;) Jeśli chcesz żeby wszystko ładnie chodziło po wyłączeniu gry, to najlepiej zrestartować komputer. Wiem, że to jest w sumie nijaka rada i badziewne rozwiązanie, ale podobno simsy jako program komputerowy same nie czyszczą po sobie pamięci i plików tymczasowych (tak mi jakiś informatyk tłumaczył) :1smutny:
Makabrus
29.06.2006, 19:51
tak tylko ze zawsze resetuje i to nie pomaga:( kurde to jest chamstwo moim zdaniem:(( nie moge grac w simsy!!!!!!!!!!!! <oszalał>
Mi teśż po Simach zamula, ale nei zawsze, najczęściej nie...
Wtedy reset też nie pomaga, więc wyłączam kompa na parę minut-pół godziny, a jak z powrotem włączam, to już jest OK. Ponć im starszy sprzęt tym gorzej sobei ze wszystkim radzi.
Dodatki z neta mogą spowolnić Ci grę, ale na szybkość Internetu nie wpływają. ;)
Makabrus
29.06.2006, 22:06
Z tym sprzętem to może się zgodze:(
Nie wiem jak długo wytrzymam bez simsów:\ wkońcu zainstaluje je i będe w nie grał jak szalony ;P a później rozpaczał że net zmula na całego ;(
To się zazywa życie nie ma nic łatwego ale ja się nie poddam:) kto wie może załapie się do jakiejś pracy na wakacje uzbiera się na nowy komp i będzie cacy;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.