Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2006, 18:52   #1
Makabrus
Guest

Domyślnie co jest O_o

Mój problem polega na tym że jeśli pogram sobie w smimsy to później mi net strasznie zmula:\ wogóle się nie moge połączyć ze stronkami nie wiem czym to jest spowodowane :\ może wy wiecie. tak się zastanawiam czy to jest możliwe żę dostatki które ściągam z netu one są tą przyczyna powolnego netu błagam pomocy bo musiałem wina instalować i narazie powstrzymuje sie od instali simsów ale nie wiem czy taki długo dam rady bo chce grac w simsy ale też mi net jest bardzo potrzebny((
LUDZIE RATUJCIE
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.06.2006, 22:39   #2
Onione
Guest

Domyślnie

Mi ogólnie komp zamula po simach, ale po jego ponownym uruchomieniu wszystko jest wporzadku i wątpie żeby to była wina gry, że nie otwierają się stronki.zainstaluj simy i nie instaluj dodatków z netu, jeżeli dalej problem będzie się powtarzać to znaczy, że słaby komp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 08:42   #3
Makabrus
Guest

Domyślnie

raczej się nie obejde bez oddatków z netu O_O
chyba to jest mój koniec ze simsami przezuce się chyba na RO też supcio gra
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 12:16   #4
Ayla
Guest

Domyślnie

Mi też zamula cały komputer po grze. I nie jest to wina słabego sprzętu, bo mojemu do słabego to baaardzo daleko Jeśli chcesz żeby wszystko ładnie chodziło po wyłączeniu gry, to najlepiej zrestartować komputer. Wiem, że to jest w sumie nijaka rada i badziewne rozwiązanie, ale podobno simsy jako program komputerowy same nie czyszczą po sobie pamięci i plików tymczasowych (tak mi jakiś informatyk tłumaczył) :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 19:51   #5
Makabrus
Guest

Domyślnie

tak tylko ze zawsze resetuje i to nie pomaga kurde to jest chamstwo moim zdaniem nie moge grac w simsy!!!!!!!!!!!! <oszalał>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 20:17   #6
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi teśż po Simach zamula, ale nei zawsze, najczęściej nie...
Wtedy reset też nie pomaga, więc wyłączam kompa na parę minut-pół godziny, a jak z powrotem włączam, to już jest OK. Ponć im starszy sprzęt tym gorzej sobei ze wszystkim radzi.
Dodatki z neta mogą spowolnić Ci grę, ale na szybkość Internetu nie wpływają.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 22:06   #7
Makabrus
Guest

Domyślnie

Z tym sprzętem to może się zgodze
Nie wiem jak długo wytrzymam bez simsów:\ wkońcu zainstaluje je i będe w nie grał jak szalony a później rozpaczał że net zmula na całego ;(
To się zazywa życie nie ma nic łatwego ale ja się nie poddam kto wie może załapie się do jakiejś pracy na wakacje uzbiera się na nowy komp i będzie cacy
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania