Zobacz pełną wersję : WSZYSTKIE DODATKI DO SIMS 2 - Problem
matthew_88
03.07.2006, 23:52
Witam mam taki problem czy mozna grac w wszystkie dodatki naraz ?? jesli tak to w jaki sposob :/ prosze o pomoc z gory dziekuje
Można, właśnie o to chodzi, że instalujesz kolejne dodatki i rozbudowujesz tym grę.
Powiedzmy, że instalujesz TS2, potem kupujesz dodatek "Na Studiach" i instalujesz. Musisz zainstalować w osobnym folderze, nie w tym samym, co insalowałeś podstawową wersję tS2. I odpalasz grę z płyty NS. Potem instalujesz powiedzmy "Nocne Życie"- i to samo, instalujesz w nowym folderze, a grę odpalasz z płytk NŻ. Oczywiście nadal masz wszystkie przedmioty z podstawowej TS2 i NS.
Można też dodatki instalować w dowolnej kolejności, a nie w takiej, w jakiej weszły na rynek.
matthew_88
04.07.2006, 02:43
ok zainstalowalem na studia pozniej nocne zycie ... najpierw wlaczylem na studia zeby zobaczyc jak to wszystko wyglada i wogole pozniej wlaylem nocne zycie i odrazu w menu pisze mi ze " dodatek na studia zostal odinstalowany ...." i jesli bede kontylowal to simy zostana przeniesione do parceli z studiow i przeniosa sie w wiek dorosly :O co jest grane .. jak wlaczylem pozniej na studia wszystko bylo ok wiec musze przejsc studia zeby pozniej sobie pograc w nocne zycie :con: ?????
elkakub17
04.07.2006, 11:12
Nie, nie musisz najpierw przechodzić studii, żeby potem grać w NŻ ;) nie powinnno tak być. Restartowałeś może kompa przy instalacjii studiów? na końcu przy aktualizacji? Jeszcze jedno dodatki masz nainstalowane w osobnych folderach?
matthew_88
04.07.2006, 13:09
no tak resetowalem kompa podczas instalcji dodatkow ... mam poprostu wersje "oryginalna inaczej", nie mam pojecia jak zrobic by po zakonczeniu instalacji aktualizacja doszla do skutku :con:
Czarnetka
04.07.2006, 20:27
Eh...
1) Odinstaluj dodatki.
2) Zainstaluj NS do końca.
3)Zrestartuj komputer.
4)Zrób tak z każdym dodatkiem (najlepiej pokolei to robić)
5)Włóż najpóźniej wydaną płyte dodatków do The Sims 2 (w Polsce to Rozrywka Rodzinna)
6)Gdy włożysz płytke najpóźniej wydaną masz możliwość korzystania z wcześniej zainstalowanych dodatków. Możesz grać w np.: Nocnym Życiu na płycie Rozrywki Rodzinnej
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.