![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można, właśnie o to chodzi, że instalujesz kolejne dodatki i rozbudowujesz tym grę.
Powiedzmy, że instalujesz TS2, potem kupujesz dodatek "Na Studiach" i instalujesz. Musisz zainstalować w osobnym folderze, nie w tym samym, co insalowałeś podstawową wersję tS2. I odpalasz grę z płyty NS. Potem instalujesz powiedzmy "Nocne Życie"- i to samo, instalujesz w nowym folderze, a grę odpalasz z płytk NŻ. Oczywiście nadal masz wszystkie przedmioty z podstawowej TS2 i NS. Można też dodatki instalować w dowolnej kolejności, a nie w takiej, w jakiej weszły na rynek.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ok zainstalowalem na studia pozniej nocne zycie ... najpierw wlaczylem na studia zeby zobaczyc jak to wszystko wyglada i wogole pozniej wlaylem nocne zycie i odrazu w menu pisze mi ze " dodatek na studia zostal odinstalowany ...." i jesli bede kontylowal to simy zostana przeniesione do parceli z studiow i przeniosa sie w wiek dorosly
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie, nie musisz najpierw przechodzić studii, żeby potem grać w NŻ
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no tak resetowalem kompa podczas instalcji dodatkow ... mam poprostu wersje "oryginalna inaczej", nie mam pojecia jak zrobic by po zakonczeniu instalacji aktualizacja doszla do skutku :con:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Eh...
1) Odinstaluj dodatki. 2) Zainstaluj NS do końca. 3)Zrestartuj komputer. 4)Zrób tak z każdym dodatkiem (najlepiej pokolei to robić) 5)Włóż najpóźniej wydaną płyte dodatków do The Sims 2 (w Polsce to Rozrywka Rodzinna) 6)Gdy włożysz płytke najpóźniej wydaną masz możliwość korzystania z wcześniej zainstalowanych dodatków. Możesz grać w np.: Nocnym Życiu na płycie Rozrywki Rodzinnej |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|