PDA

Zobacz pełną wersję : Jednoosobowy + przedsiębiorstwo [BRAK ZDJĘĆ]

marandile
20.08.2006, 20:28
Co to mówić... zapraszam do komentowania.

Z zewnątrz:

W nocy:

Kasa przy wejściu:

Schody:

WC dla klientów i personelu:

Jadalnia i przedpokój:

Kuchnia:

Salon:

Pokój:

Łazienka:

Rzuty:

I to na tyle. A i mam wielką prośbę. Może mi ktoś na PM przysłać krok po kroku instrukcję, jak dać tutaj link do pobrania?

Buziaczek
20.08.2006, 20:38
Te jednoosobowe-przedsiębiorstwo jest naprawdę prześliczne. Ale masz pomysły.

A co do tych wszystkich dodatków zazdroszczę Ci ja mam tylko Nocne Życie!

Nergallik
21.08.2006, 00:46
Ten również mi sie nie podoba... przecierz to nie jest CLEAN!! Więc dlaczego tak tu pusto i ciasno? wkurza mnie tez niedobranie kolorów... (kochasz panterke?).

Ocena: 5/10

marandile
21.08.2006, 00:50
Ten również mi sie nie podoba... przecierz to nie jest CLEAN!! Więc dlaczego tak tu pusto i ciasno? wkurza mnie tez niedobranie kolorów... (kochasz panterke?).

Gdzie ty tu widzisz dodatki z netu?

Margierytka
21.08.2006, 07:00
Fajny, klasyczny cleanek, tylko gdzie ogródek? popracuj nad zielenią dom stanie sie bez porównania atrakcyjniejszy.

Macio
21.08.2006, 19:57
Może być. Nie chce mi się dużo pisać. Nie podoba mi sie ten daszek nad drzwiami frontowymi i ten maly balkonik. Mozna by go powiekszyc. Ogulnie to fajniutki. Bym wiecej ogrodka zrobil.

aquamarine
26.08.2006, 12:00

U_U "Pusto i ciasno"?
Czy jedno nie wyklucza drugiego?!

Domek nawet ładny, brakuje mi ogrodu i coś bryła ciężkawa, hm?

ulmille
27.08.2006, 12:19
Niestety Joce ale twój dom nie podoba mi się! Bryła nie jest ciekawa, wnętrze ma brzydkie wykończenie, wygląda tak jak byś chciał/a zrobić ekskluzywny dom ale wyszła ci wiejska chata w stylu "Babci Stefki" :D Ocena : 2-10
Popracuj nad przyszłymi domami!
Pozdrawiam:
Ulmille

Kiniaczka
07.09.2006, 17:15
ZUPEŁNIE MI SIE NIE PODOBA:\ moge sie zdobyć na 2/10