Zobacz pełną wersję : Jednoosobowy + przedsiębiorstwo [BRAK ZDJĘĆ]
marandile
20.08.2006, 20:28
Co to mówić... zapraszam do komentowania.
Z zewnątrz:
W nocy:
Kasa przy wejściu:
Schody:
WC dla klientów i personelu:
Jadalnia i przedpokój:
Kuchnia:
Salon:
Pokój:
Łazienka:
Rzuty:
I to na tyle. A i mam wielką prośbę. Może mi ktoś na PM przysłać krok po kroku instrukcję, jak dać tutaj link do pobrania?
Buziaczek
20.08.2006, 20:38
Te jednoosobowe-przedsiębiorstwo jest naprawdę prześliczne. Ale masz pomysły.
A co do tych wszystkich dodatków zazdroszczę Ci ja mam tylko Nocne Życie!
Nergallik
21.08.2006, 00:46
Ten również mi sie nie podoba... przecierz to nie jest CLEAN!! Więc dlaczego tak tu pusto i ciasno? wkurza mnie tez niedobranie kolorów... (kochasz panterke?).
Ocena: 5/10
marandile
21.08.2006, 00:50
Ten również mi sie nie podoba... przecierz to nie jest CLEAN!! Więc dlaczego tak tu pusto i ciasno? wkurza mnie tez niedobranie kolorów... (kochasz panterke?).
Gdzie ty tu widzisz dodatki z netu?
Margierytka
21.08.2006, 07:00
Fajny, klasyczny cleanek, tylko gdzie ogródek? popracuj nad zielenią dom stanie sie bez porównania atrakcyjniejszy.
Może być. Nie chce mi się dużo pisać. Nie podoba mi sie ten daszek nad drzwiami frontowymi i ten maly balkonik. Mozna by go powiekszyc. Ogulnie to fajniutki. Bym wiecej ogrodka zrobil.
aquamarine
26.08.2006, 12:00
U_U "Pusto i ciasno"?
Czy jedno nie wyklucza drugiego?!
Domek nawet ładny, brakuje mi ogrodu i coś bryła ciężkawa, hm?
Niestety Joce ale twój dom nie podoba mi się! Bryła nie jest ciekawa, wnętrze ma brzydkie wykończenie, wygląda tak jak byś chciał/a zrobić ekskluzywny dom ale wyszła ci wiejska chata w stylu "Babci Stefki" :D Ocena : 2-10
Popracuj nad przyszłymi domami!
Pozdrawiam:
Ulmille
Kiniaczka
07.09.2006, 17:15
ZUPEŁNIE MI SIE NIE PODOBA:\ moge sie zdobyć na 2/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.