![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co to mówić... zapraszam do komentowania.
Z zewnątrz: W nocy: Kasa przy wejściu: Schody: WC dla klientów i personelu: Jadalnia i przedpokój: Kuchnia: Salon: Pokój: Łazienka: Rzuty: I to na tyle. A i mam wielką prośbę. Może mi ktoś na PM przysłać krok po kroku instrukcję, jak dać tutaj link do pobrania?
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 14:07 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Te jednoosobowe-przedsiębiorstwo jest naprawdę prześliczne. Ale masz pomysły.
A co do tych wszystkich dodatków zazdroszczę Ci ja mam tylko Nocne Życie! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ten również mi sie nie podoba... przecierz to nie jest CLEAN!! Więc dlaczego tak tu pusto i ciasno? wkurza mnie tez niedobranie kolorów... (kochasz panterke?).
Ocena: 5/10 |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajny, klasyczny cleanek, tylko gdzie ogródek? popracuj nad zielenią dom stanie sie bez porównania atrakcyjniejszy.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Może być. Nie chce mi się dużo pisać. Nie podoba mi sie ten daszek nad drzwiami frontowymi i ten maly balkonik. Mozna by go powiekszyc. Ogulnie to fajniutki. Bym wiecej ogrodka zrobil.
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czy jedno nie wyklucza drugiego?! Domek nawet ładny, brakuje mi ogrodu i coś bryła ciężkawa, hm? |
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 16
|
![]()
Niestety Joce ale twój dom nie podoba mi się! Bryła nie jest ciekawa, wnętrze ma brzydkie wykończenie, wygląda tak jak byś chciał/a zrobić ekskluzywny dom ale wyszła ci wiejska chata w stylu "Babci Stefki"
![]() Popracuj nad przyszłymi domami! Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ZUPEŁNIE MI SIE NIE PODOBA:\ moge sie zdobyć na 2/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|