Zobacz pełną wersję : Problem z rozpakowaniem plików z dodatkami!!!
Buziaczek
20.08.2006, 20:31
Bardzo chciała bym móc wgrywać z internetu dodatki do the sims 2 i the sims nocne życie. ale mój program getright nie może rozpakowywać plików z rozszerznie zip. Na pewnej stronie doradono mi bym ściągneła 7-zip, no i tak zrobiłam, ale i tak nie mogę ściągnąć mebli, ubrań, fryzur itp. Co mam zrobić!!!
Nie mogę ściągnąć winzipa bo później po zainstalowaniu tego programu, gdy chcę coś rozpakować plik wychodzi mi okienko, z którego nic nie rozumiem(jest ono po angielsku)
Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!! Będę dozgonnie wdzięczna!!!!
Nergallik
21.08.2006, 00:29
Ściagnij WINRAR (na przyklad stąd: www.dobreprogramy.pl)
wszystkie pliki z rozszerzeniem rar i zip beda mialy ikonkę takich fioletowych książek... po prostu kilkasz 2 razy na taki plik i otwiera ci sie okienko gdzie bedzie nazwa dodatku.package Po prostu "łapiesz" ten plik myszką i przeciągasz do folderu moje dokumenty/ea games/the sims 2/downloads
I to tyle.
A jak juz sciagniesz winrar'a to moim zdaniem wszystkie dodatki sciagasz do pliku Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 - Download i potem zaznaczasz te wszystkie dodatki (te książki fioletowe :P) i klikasz Rozpakuj >coś tam coś tam< ... (ja tak zrobiłam i mam meble, fryzury itd. :P)
przecież możesz sobie ściągnąć po polsku WinRara ja mam np. po angielsku i też nic nie kumam w tych okienkach co jest więc je poprostu zamykam :P i rozpakowywuje klikajać potem na ten plik "extract here"{. Polecam Ci ten program bo moim zdaniem jest najlepszy :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.