Zobacz pełną wersję : gra nie chce się włączyć <wcześniej było dobrze>
cześć! mam simy 2 ns, nż i wb. przyznam się, że wb przegrałam od kolegi, ale mi działały. <mam jakiś program ,,virtual daemon manager''>. ale gdzieś od miesiąca nie grałam i dzisiaj jakoś tak mi się zachciało:). więc włączam je i wyskakuje, że nie ma płyty. więc uruchamiam tego daemona z crackiem i znowu włańczam. pokazuje mi się białe pole na którym powinno pisać ,,the sims 2 własny biznes dodatek...'', ale jest czyste. następnie robi się czarno i znowu mam tapete z ikonami <czyli simy się nie włączyły>. próbowałam kilka razy, ale nie działa. to raczej nie przez moje zapisy bo ostatnio nic nie przenosiłam, ani nic nie ściągałam. więc dlaczego nie chcą się włączyć i co mogę zrobić nie tracąc moich zapisów?
aha na koncie mojego brata simy się uruchamiają <tylko, że on nie ma mich zapisów xD>
aha 2 - wiem, że tu nie gada się o crackach, ale problem leży w grze, nie w nim więc chyba jest ok:)
okej, odinstalowałam całą grę the sims 2 razem z dodatkami. podczas ponownej instalacji the sims 2 występuje błąd:/ że jakiś plik jest uszkodzony <zawsze na 28%> CO MAM ROBIĆ?!
Nergallik
23.08.2006, 18:18
Uszkodzona plytka.. trzeba bylo nie usuwac gry, tylko sciagnac inny obraz płyty Własnego Biznesu... u mnie tez sie tak robi i wtedy musze przelaczyc na inny obraz... i dziala... i tak na zmiane...
Uszkodzona plytka.. trzeba bylo nie usuwac gry, tylko sciagnac inny obraz płyty Własnego Biznesu... u mnie tez sie tak robi i wtedy musze przelaczyc na inny obraz... i dziala... i tak na zmiane...
a jednak problem nie tkwil w plycie bo sie zaintalowało^^. ale gra ciagle sie nie wlancza:/ <teraz mam tylko the sims 2>. mozesz napisac dokladniej na czym polega ta zmiana obrazu i skad moge go sciagnac? prooooosze ;(
NINKAA92
23.08.2006, 20:23
Twój problem jest tylko jeden: musisz kupic sobie oryginałkę.
Twój problem jest tylko jeden: musisz kupic sobie oryginałkę.
to, ze wb mam przegrany nie ma nic do rzeczy, przeciez wczesniej dzialalo, ale teraz mam inny problem -
po zainstalowaniu the sims 2 i the sims 2 na studiach <mam orginały> ciągle wyskakuje, że działanie zostało zakłucone.... i gra zostanie zamknięta. to ta informacja kiedy można wysłać raport o błędach. CO MAM ROBIć?? instalować dalej? <nz mam orginały, wb tez bo pozyczylam> czy moze usunąć i zacząć od nowa??
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.