![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
cześć! mam simy 2 ns, nż i wb. przyznam się, że wb przegrałam od kolegi, ale mi działały. <mam jakiś program ,,virtual daemon manager''>. ale gdzieś od miesiąca nie grałam i dzisiaj jakoś tak mi się zachciało
![]() aha na koncie mojego brata simy się uruchamiają <tylko, że on nie ma mich zapisów xD> aha 2 - wiem, że tu nie gada się o crackach, ale problem leży w grze, nie w nim więc chyba jest ok ![]() Ostatnio edytowane przez pocia : 22.08.2006 - 20:55 Powód: błąd w tytule + info xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
okej, odinstalowałam całą grę the sims 2 razem z dodatkami. podczas ponownej instalacji the sims 2 występuje błąd:/ że jakiś plik jest uszkodzony <zawsze na 28%> CO MAM ROBIĆ?!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Uszkodzona plytka.. trzeba bylo nie usuwac gry, tylko sciagnac inny obraz płyty Własnego Biznesu... u mnie tez sie tak robi i wtedy musze przelaczyc na inny obraz... i dziala... i tak na zmiane...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Twój problem jest tylko jeden: musisz kupic sobie oryginałkę.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
po zainstalowaniu the sims 2 i the sims 2 na studiach <mam orginały> ciągle wyskakuje, że działanie zostało zakłucone.... i gra zostanie zamknięta. to ta informacja kiedy można wysłać raport o błędach. CO MAM ROBIć?? instalować dalej? <nz mam orginały, wb tez bo pozyczylam> czy moze usunąć i zacząć od nowa?? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|