Zobacz pełną wersję : "~`Dobre sterowanie simem~` "
Jak powinno sie sterowac simem Gwiazdą i jak zdobywac sławe po swojemu czyli bez tych obrazków .
Ja zdobylam slawe po swojemu...Ale czasem korzystam z pomocy czaru...
Elu jak mysli na temat tych obrazków czy bys korzystała z nich?Ja zawsze robie tak :cwicze umiejetnosci i kiedy mam na maxsa to podpisuje kontrakt i jade do miasta SHOWBIZNESU i śpiewam karaoke i zdobywam przyjaznie A potem idzie jak po maśle.
Ja zazwyczaj staje sie gwiazda dzieki obrazkowi, ale czasami hce sobie pograc nieco trudniej to zaczynam normalnie. Czasami ale rzadko uzywam czaru tylko potem trzeba nadrabiac przyjaznie:-(
Pozdrawiam
CeZaReK
PS. Dałem se na spokój z bonjour, spasibą i sayonarą!!!
Ja robię tak samo dona. Zawsze na full umiejetności i karaoke i lecimy z koksem :)) Nie "mrugnę" okiem już jestem gwiazdą :)
Mam 1,5 gwiazdki i UKASH dał mi spis jak zdobywac gwiazdki skorzystałam z tego i poszłam zagrac w reklamie ,mam 2 gwiazdki .DZIEKUJE UKASHOWI
ech ja biore najpierw po 5 charyzmy kondycji i inwencji ide na karaoke ;)
ukash miał to z instrukcji :)
Tatareczka
28.02.2004, 09:19
Ja sławę zdobywam własnymi siłami :D :D :D . Ale dlatego bo nie wiem co to te obrazki czy ktoś mi wytłumaczy??
Originally posted by Tatareczka@Feb 28 2004, 10:19 AM
Ale dlatego bo nie wiem co to te obrazki czy ktoś mi wytłumaczy??
Po prostu, kiedy Twój Sim obejrzy ten obrazek, jego sława podskoczy automatycznie do 5 gwiazdek ;) A ściagnąć można go z http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.htm
Acha to chodzi o obrazek...No wiec gdybym go miala to tak...Moze go sobie sciagne..
Samantha
28.02.2004, 10:01
Ja czasem tak a czasem tak.Kiedy mi się chce :lol: prowadze swoją simkę/sima do sławy sama bez pomocy zaklęć czy obrazków,lecz jeżeli chce zeby simka/sim był szybko uwielbiany :P tio oczywiście obrazek lub zaklecie ^_^.
..No i zaczeło sie mam 2 gwiazdki i ten głupi wierbicie zaczyna za mną gonic ale ja sie ciesze pieniorzkami i luxsusem.juz sie nie mogo doczekac 2,5.
:D POZDRO WSZYSTKIM... .... ....A czy ktos mi poda strone oficjalna the sims 2..?
Tatareczka
29.02.2004, 08:33
A co trzeba na tej stronie kliknąć. Nie śmiejcie się nie estem zbyt dobra z angielskiego i chciałabym wiedzieć. Ale trudno jest własnymi siłami więc ten obrazek to jest myśl. Prosze pomóżcie. Pozdrowkionka
P.S. Nadal zdobywam sławę własnymi siłami :D :lol: :P :D
Ja zostałem gwiazdą własnymi siłami. Dostałem 3 nagrody simmy, 2 złote manekiny i dwa srebne, złota kamera i brązowa i srebna gitara.
Byłem na 2 miejscu w TOP TEN, chciałem być pierwszy ale nie mogłem znudziło mi się i mój sim został beta-testerem :P
Sim_maniaczka
29.02.2004, 10:11
Za osiągam gwiazdrostwo własnymi siłami :D no.. Czasem, żeby zdobyć gwiazdę- przyjaciela użyją jakiegoś czaru B)
Sorry ze odbiegam od tematu ,ale czy ktos mi moze podac adres oficjalnej angielskiem strony z THE SIMS2.
PROSZE ;)
Ja zdobywam slawe własnymi siłami ale najpierw zdobywam przyjaciół i umiejętności lustrem :P :P :P
Zaria'dna
03.03.2004, 12:44
ja to tam własnymi siłami zdobyłam sławe :D
..::marta::..
11.03.2004, 20:29
Ja osobiście doszłam tylko do trzech gwiazdek dalej przebrnąć nie mogłam :P Dalej skorzystałam z pomocy lustra :D
Ja osobiście doszłam tylko do trzech gwiazdek dalej przebrnąć nie mogłam Dalej skorzystałam z pomocy lustra Jak mogła wyjsc z tych durnych 2 gwiazdek ja cwicze i cwicze a to nic i nic pomocy !!!!!!!!!!!!!!!A i nie przychodzi do mnie wogóle ten fanatyk co zuca czarne róze choc mam 2 gwiazdki .
ja tez wlasnymi silami :D ,to siem tylko wydaje ze to tak dlugo trwa:D ,bo jakby mozna bylo tak szybko, to przeciez zadna zabawa ;) ,i nie ma opcji ze nie zdobędziesz na maxa, predzej czy pozniej kazdemu siem uda,3rza tylko troche cierpliwosci :) na tym to polega <_< hihih.. znalazla siem mądrala... :lol:
aha, a fanatyk przychodzi podobno od 2,5 gwiazdki :)
Jeśli stwarzam rodzinę-gwizdę to zdobywam sławę własnymi siłami. I mi się to udawało :). Ale jak gram swoją rodzinką to korzystam z obrazka ^_^
Pozdr. :)
Karolcia
13.03.2004, 18:46
Ja zwykle wychodzę za mąż za najlepszą gwiazd ę i mam robotę z głowy :D
mi się gwiazzda instaluje... ale będę uczciwie zdobywać gwiazdki ciężką pracą
mi się gwiazzda instaluje... ale będę uczciwie zdobywać gwiazdki ciężką pracą
NO faktycznie cięzką pracą sie zdobywa gwiazdki i to mi sie podoba poniewaz to jest zabawa.
<_<
Harimatris
16.03.2004, 16:05
Ja tam próbowałam tak na "uczciwość" ale nie idzie. :ph34r: Potrafię dojść tylko do tego momentu co można się fotografować (bodajże 2 gwiazdki) i dalej nie idzie, bo jak daję na to fotografowanie to ten głupi facet, albo baba twierdzi, że się nie nadaję! I tak za każdym razem! Dzięki dla tego, który dał tą stronę z tym obrazkiem! Przyda się... Ale najfajniejszy to tam jest zestaw do zabijania ;)
[<span style='color:orange'>color=yellow]juz nie moge sie doprosic adresu oficjalnej strony ,angielskiej z the sims 2juz pisze na zółto bo chyba tego nie widac.</span>[/COLOR]
dona
http://www.thesims2.com/ <- OFICJALNA STRONA THE SIMS 2
Mam nadzieje ze teraz jestes zadowolona ... ;)
Pozdrawiam ;)
Originally posted by Harimatris@Mar 16 2004, 05:05 PM
Ja tam próbowałam tak na "uczciwość" ale nie idzie. :ph34r: Potrafię dojść tylko do tego momentu co można się fotografować (bodajże 2 gwiazdki) i dalej nie idzie, bo jak daję na to fotografowanie to ten głupi facet, albo baba twierdzi, że się nie nadaję! I tak za każdym razem! Dzięki dla tego, który dał tą stronę z tym obrazkiem! Przyda się... Ale najfajniejszy to tam jest zestaw do zabijania ;)
a masz odpowiedną ilośc charyzmy i inwencji?
ja swojego sima doprowadziłam do tego momentu gdzie się chodzi na wybiegu chyba... nie pamietam ile to gwiazdek...
własnymi siłami ;)
Ja doszedłem do 3,5 potem z korzystałem z pomocy magii.
Wampirencja
10.04.2004, 11:36
Prze obrazek to głupio- tracisz swój cel... A tak się zawali kilka nocy ale zdobędzie się sławę i pierwsze miejsce na Top-liście :)
Ja tam robie bez żadnych obrazków ! Jest większa zabawa i szybko się nienudzi.... dzis właśnie sobie grałam i mam już 5 gwiazdek ! Można być z siebie dumnym... zdobywasz wszystko samemu po kolei... :D
Mi się udało gdy moja simka występowała w kostiumie kąpielowym! :) :lol:
Talia a ile twoja ma gwiazdek ??
Biała dama
18.04.2004, 11:58
czy możecie mi powiedzieć krok po kroku jak zdobyć pięc gwiazdek??
Moja Simka jest pierwsza w Top Ten. Pewnie dlatego, że nikim innym dotąd nie grałam, tylko cały czas wałkuję Anię Nowak, żeby się nie powtarzać :D Ale niedługo se pogram każdą karierą. Zobaczymy jak mi to wyjdzie :D
0 - scena karaoke
0,5 - sestaw fotograficzny:pozuj: do reklam
1 - studio nagraniowe: nagraj: motyw przewdoni
1,5 - Zestaw TV: Zagraj: W reklanie
2 - Zestaw fotograficzny: pozuj
2,5 - Zestaw TV: zagraj
3 - Studio nagraniowe: Nagraj
3,5 - Wybieg
4 - scena do kręcenia teledysków
4,5 - Zestaw filmowy
5 - Wszystkie obiekty :)
Moja Simka jest pierwsza w Top Ten... Może dlatego, że tylko ją tak męczę? :D Ale niedługo sobie pogram poszczególnymi karierami... Zobaczymy, jak mi to wyjdzie :D
Biała dama
18.04.2004, 12:36
Dzięki Nyśka.
Proszę o jeszcze jedno.
Powiedzcie mi gdzie znaleźć to wszystko!!! :huh: :o :o
W... Dzielnicy Showbiznesu w poszczególnych lokacjach. Kliknij na pierwsze-lepsze, a może znajdziesz to, czego potrzebujesz :P Kieruj się też opisami. Powodzenia!
Biała dama
18.04.2004, 12:53
Dziękuję wszystkim za pomoc!! :) :) :)
Wielkie i serdeczne dzięki!!!!!!!! :D :D :D
Ja slawe zdobywam po swojemu.Jest to o wiele ciekawsze i..trudniejsze!
agatka678
26.04.2004, 19:33
Ja slawe zdobywam po swojemu.Jest to o wiele ciekawsze i..trudniejsze!
i męczące
Ale daje satysfakcję że umiesz to zrobić sam(a) i to jest fajne.
Kama2002
30.04.2004, 19:45
Ja też robię samodzielnie. I tak jak Dona :)
Ja swoimi siłami bo chociaż jest co do roboty a nie klik na obrazek i juz :P Ale jak trzeba zdobyć przyjaciół to zazwyczaj korzystam z obrazka :D
agatka678
30.04.2004, 21:43
No bo po co się męczyć???Klikasz i masz sławę.
Kama2002
30.04.2004, 22:14
Jasne, nie ma to jak pójść na łatwiznę... <_<
agatka678
30.04.2004, 22:16
Nie chcę mi się zdobywać gwiazdek więc patrzę na obraz.
SOSIk_ona
30.04.2004, 23:58
ja sie tylko znecam nad gwiazda az umiera, a szkoda by bylo wlasna prace na marne wydac skoro jest OBRAZEK!
Ja swoimi siłami bo chociaż jest co do roboty a nie klik na obrazek i juz Ale jak trzeba zdobyć przyjaciół to zazwyczaj korzystam z obrazka
Czy ty nieumiesz zdobywac przyjaciół ja zawsze radze sobie sama wiesz z wszystkim ,a po za tym odinstalowałam gwiazdkę-----. <_< nie ja w normalnych simsach zdobyłam 12 przyjaciół ,no ale zeby zt ego kozystac z obraza czy tam lustra to juz naprawdę obłed jestem :angry: przeciw
Kama2002
07.05.2004, 07:32
Ja też jestem przeciw, ale niech każdy gra tak, jak jemu jest najwygodniej.
Ja sławe zdobywam "własnymi siłami" czyli bez używania luster, obrazów, czarów itp. ;) Wtedy jest o wiele ciekawiej i trudniej :D No i gra tak szybko się nie nudzi :)
Tak własnymi siłami jest najlepiej. Czasem warto się trochę pomeczyć choćby dla tej satysfakcji z tego, że po tylu godzinach gry wreszcie dobrnęło się do tych 5 gwiazdek. To nie sztuka spojrzeć na obrazek. A potem się dziwicie czemu wam tak szybko gra się nudzi. :D
Ja poprostu korzystam z magicznego lustra!!! ;)
Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę :D Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe :(
Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe
Pewnie miałas kłopoty z nauką tak jak ja ale sama zdecydowałam sie zemscic na tych simsch wiec sama odinstalowałam te głupie simy bo sie zle uczyłam a mi zalezy na tym by byc najlepszą uczennicą w klasie.
P.S.kalora rozumie cię.
No nie ja nie wiem jak to zrobiliscie ja wciąz nie mogę zdobyc 2,5 jakie kategoria mam wybrac zeby mi sie udało zdobyc 2,5 gwiazdki.
Originally posted by dona@Feb 27 2004, 09:55 AM
Mam 1,5 gwiazdki i UKASH dał mi spis jak zdobywac gwiazdki skorzystałam z tego i poszłam zagrac w reklamie ,mam 2 gwiazdki .DZIEKUJE UKASHOWI
Podajten opis jak sie zdobywa geiazdki , o ;) bo mi sie przyda :D nie mam gwiazdy ale niedlugo se kupi i bede zdobywala gwiazdki lasnymi silami! ;)
Kama, tu na forum było to już podawane :) Ale pewnie nie chce Ci sie szukać :P
Proszę :)
0 - scena karaoke
0,5 - sestaw fotograficzny:pozuj: do reklam
1 - studio nagraniowe: nagraj: motyw przewdoni
1,5 - Zestaw TV: Zagraj: W reklanie
2 - Zestaw fotograficzny: pozuj
2,5 - Zestaw TV: zagraj
3 - Studio nagraniowe: Nagraj
3,5 - Wybieg
4 - scena do kręcenia teledysków
4,5 - Zestaw filmowy
5 - Wszystkie obiekty
Ja własnymi siłami... <_<
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.