PDA

Zobacz pełną wersję : błagam!!!!!!!!POMOCY!!!

Martines
15.10.2006, 18:43
pozyczylam sims2,zeby zgrac do siebie.Zainstalowalam,ale nie dziala.Jest napisane: "włóż pł yte nr1"tak robie.I co?NIC!!!Wiec pozyczylam orginal.Niestety!!!Dalej nie umiem uruchomic!!!Slyszalam,ze to podobno przez "KROKOWANIE" ale ja nie wiem jak to sie robi!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Pragne miec ta gre,ale wszystko jest przeciwko mnie!!!!!!!!! ;( ;( ;(
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mi ktos pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!

Neillé
15.10.2006, 19:08
Skoro pożyczyłeś/łaś oryginał to odinstaluj pirata i zainstaluj oryginał. Powinno zadziałać. Tak, ten komunikat pojawia się, ponieważ nie zkarkowałeś/łaś gry. Ja wiem jak to się robi, ale niestety na forum NIE pomogamy piratom :con: Jak chcesz to mogę ci napisać na PM jak to zrobić.
Chyba Ci coś pomogłam? Mam nadzieję, że tak :D
Pozdrawiam :*

Słodka_mandarynka
15.10.2006, 19:37
Po co zakładac dwa takie same tematy a pozatym na forum nie rozmawiamy o piratach

Martines
15.10.2006, 21:58
Po co zakładac dwa takie same tematy a pozatym na forum nie rozmawiamy o piratach
kolezanka mi pozyczyla z orginalu,bo zgubila 2 czesci
odinstalowalam
chcialam wgrac z orginalu ,ale i w nim mam jedna przegrywana-1sza czesc bo jest peknieta! ;( ;( ;( ;( ;(
Boze!!!!!!!!!!!ja sie zalamie!!!!!!!!
nie wiem gdzie szukac pomocy
myslalam,ze forum to najlepsze miejsce,ale widac sie mylilam

Ps.zalozylam 2 razy bo jestem nowym uzytkownikiem i nie zauwazylam od razu,ze jest podzial na czesci-fajnie,ze nawet czlowiekowi sie pomylic nie wolno,bo od razu komentarze...... :con:

Aappllee
15.10.2006, 22:02
To forum jest fajne, ale po prostu nie można gadać tutaj o piratach ! Jezu, czemu tutaj są tacy tępi ludzie ! ;/

pocia
16.10.2006, 16:31
skoro polamala ic sie plyta do zadzwon do EA. nr jest w instrukcji.