![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
pozyczylam sims2,zeby zgrac do siebie.Zainstalowalam,ale nie dziala.Jest napisane: "włóż pł yte nr1"tak robie.I co?NIC!!!Wiec pozyczylam orginal.Niestety!!!Dalej nie umiem uruchomic!!!Slyszalam,ze to podobno przez "KROKOWANIE" ale ja nie wiem jak to sie robi!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Pragne miec ta gre,ale wszystko jest przeciwko mnie!!!!!!!!! ;( ;( ;(
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech mi ktos pomoze!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez Martines : 15.10.2006 - 18:46 Powód: wyrazistosc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro pożyczyłeś/łaś oryginał to odinstaluj pirata i zainstaluj oryginał. Powinno zadziałać. Tak, ten komunikat pojawia się, ponieważ nie zkarkowałeś/łaś gry. Ja wiem jak to się robi, ale niestety na forum NIE pomogamy piratom :con: Jak chcesz to mogę ci napisać na PM jak to zrobić.
Chyba Ci coś pomogłam? Mam nadzieję, że tak ![]() Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Po co zakładac dwa takie same tematy a pozatym na forum nie rozmawiamy o piratach
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
odinstalowalam chcialam wgrac z orginalu ,ale i w nim mam jedna przegrywana-1sza czesc bo jest peknieta! ;( ;( ;( ;( ;( Boze!!!!!!!!!!!ja sie zalamie!!!!!!!! nie wiem gdzie szukac pomocy myslalam,ze forum to najlepsze miejsce,ale widac sie mylilam Ps.zalozylam 2 razy bo jestem nowym uzytkownikiem i nie zauwazylam od razu,ze jest podzial na czesci-fajnie,ze nawet czlowiekowi sie pomylic nie wolno,bo od razu komentarze...... :con: |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To forum jest fajne, ale po prostu nie można gadać tutaj o piratach ! Jezu, czemu tutaj są tacy tępi ludzie ! ;/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
skoro polamala ic sie plyta do zadzwon do EA. nr jest w instrukcji.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|