PDA

Zobacz pełną wersję : Co mam dalej zrobic??

MoNiSiAa
17.10.2006, 21:01
Wgrałam wszystkie 4 płyty the sims2 wszystko było dobrze .. do czasu ... włożyłam płyte cd1 i włączam simsy a tu mi wyskakuje że mam włozyć inna płytke włozyłam jakąs z crackiem (Virtual DAEMON Manager V3,47) wgrałam to i zaczęło mi działac ale do miejsca gdy się wczytuje jakies miasto... To wygląda jakby się zaciął ale komp działa normalnie i muzyczka gra i klepsydra też się rusza ... ale nie chce nic więcej zrobic ... cały czas wczytuje i nie wiem co mam zrobić bo zalezy mi na tej grze :( prosze pomóżcie mi aha i prosze Was tłumaczcie to jak małemu dziecku ponieważ ja się nie znam na kompach i nie wiem nic dokladnie .... i nawet wgrać sama nie umiałam tylko mi tłumaczyli co mam robić ... więc prosze wszystko dokladnie mi opisac ;) i z góry dzięki :* prosze o szybka odpowieć

Rampir
18.10.2006, 09:18
A płytki miałaś oryginalne ? Bo ja też czasem mam tak, że kiedy wchodzę do niektórych domów, to po jakimś czasie też się przycina grafika. I już nie rusza. Tylko że ja mam oryginalne TS2, chciałem uniknąć tych problemów z crackami i zwalonym interfejsem...

Wickoo
18.10.2006, 13:54
jakim "zwalonym interfejsem", lol?

MoNiSiAa -> naturalnie wiesz, ile potrafia sie wczytywac domy w TS2?

tracer4
20.10.2006, 11:31
Miałem kiedyś taki problem :D
Może to głupie , ale :
a) wciskam ALT + TAB
b) pokazuje się pulpit
c) na pasku zadan jest zminimalizowana gra
d) klikam na nią i wraca do gry , która normalnie się ładuje

A wyłączyłaś wszystkie aplikacje działające w tle ?? :D