![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wgrałam wszystkie 4 płyty the sims2 wszystko było dobrze .. do czasu ... włożyłam płyte cd1 i włączam simsy a tu mi wyskakuje że mam włozyć inna płytke włozyłam jakąs z crackiem (Virtual DAEMON Manager V3,47) wgrałam to i zaczęło mi działac ale do miejsca gdy się wczytuje jakies miasto... To wygląda jakby się zaciął ale komp działa normalnie i muzyczka gra i klepsydra też się rusza ... ale nie chce nic więcej zrobic ... cały czas wczytuje i nie wiem co mam zrobić bo zalezy mi na tej grze
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A płytki miałaś oryginalne ? Bo ja też czasem mam tak, że kiedy wchodzę do niektórych domów, to po jakimś czasie też się przycina grafika. I już nie rusza. Tylko że ja mam oryginalne TS2, chciałem uniknąć tych problemów z crackami i zwalonym interfejsem...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jakim "zwalonym interfejsem", lol?
MoNiSiAa -> naturalnie wiesz, ile potrafia sie wczytywac domy w TS2? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Miałem kiedyś taki problem
![]() Może to głupie , ale : a) wciskam ALT + TAB b) pokazuje się pulpit c) na pasku zadan jest zminimalizowana gra d) klikam na nią i wraca do gry , która normalnie się ładuje A wyłączyłaś wszystkie aplikacje działające w tle ?? ![]() Ostatnio edytowane przez tracer4 : 20.10.2006 - 11:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|