PDA

Zobacz pełną wersję : bara bara w miejscach publicznych

Trinity124
15.11.2006, 20:27
dziekuje za odpowiedz o lodowke:)nie zauwazylam wczesniej jak dziala ten suwak:)
teraz mam pytanko jak przenieść sie z domku w miejsce gdzie jest ta kabinka gdzie mozna sie zabawic w miejscu publicznym.:)Nie mozna zadzwonic po taxowke by mogla zawieźc mnie na jakis placyk,sklepik itp.Tak bylo w pierwszej czesci Simow Randka.
Wiec jak sobie poradzic z tym problemem?
dziekuje za odpowiedzi

_Ania_
15.11.2006, 22:28
Trochę nie rozumiem, jak nie można zadzwonić po taksówkę?
Jedziesz na jakąkolwiek parcelę publiczną, na której jest sklep z ubraniami, klikasz jednym simem, żeby przymierzył ubranie, on wchodzi do kabiny, wtedy klkikach na niego drugim simem i powinna był odpowiednia opcja. Tyle.

agnieszka130187
18.11.2006, 01:53
Dzwonisz i klikasz opcje wezwij taxowke pojawi sie komunikat ze przyjedzie za kilka minut czy cos takiego.Jezeli mieszkasz sam to poprosru pojawi sie Tobie opcja gdzie taxowka ma Ciebie zawiesc i wybierzesz przedmiescie i np. Sklep odziezowy DRUGA SKORA czy jakos tak a jezeli mieszkasz z kims pojawi sie opcja kto chce sie przejechac a potem juz tak samo.Nio i w sklepie odziezowym jest przymierzalnia.mam nadzieje ze o to chodzilo.Pozdrawiam.

lusia
24.11.2006, 14:54
A ja dodam, że przymierzalnia musi być bez kamery ;)

Darlene
24.11.2006, 21:50
A ja dodam, że przymierzalnia musi być bez kamery ;)

A to niby czemu ? : p Najwyżej jakaś bezczelna kamerka się skieruje centralnie w dół i będzie .._^^

lusia
06.12.2006, 07:42
A to niby czemu ? : p Najwyżej jakaś bezczelna kamerka się skieruje centralnie w dół i będzie .._^^

Aha .. :P Tego nie wiedziałam hehe

Monia874
06.12.2006, 17:16
Nie pamietam, czy w samych simsach (bo w NŻ na pewno) jest budka do robienia zdjec (na parceli publicznej). Jesli tak to wejdź do budki, kliknij na drugiego sima- zaproś, poczekaj aż wejdzie, kliknij na budke-bara-bara w miejscu publicznym i już ;)