![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
dziekuje za odpowiedz o lodowke
![]() ![]() teraz mam pytanko jak przenieść sie z domku w miejsce gdzie jest ta kabinka gdzie mozna sie zabawic w miejscu publicznym. ![]() Wiec jak sobie poradzic z tym problemem? dziekuje za odpowiedzi |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę nie rozumiem, jak nie można zadzwonić po taksówkę?
Jedziesz na jakąkolwiek parcelę publiczną, na której jest sklep z ubraniami, klikasz jednym simem, żeby przymierzył ubranie, on wchodzi do kabiny, wtedy klkikach na niego drugim simem i powinna był odpowiednia opcja. Tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzwonisz i klikasz opcje wezwij taxowke pojawi sie komunikat ze przyjedzie za kilka minut czy cos takiego.Jezeli mieszkasz sam to poprosru pojawi sie Tobie opcja gdzie taxowka ma Ciebie zawiesc i wybierzesz przedmiescie i np. Sklep odziezowy DRUGA SKORA czy jakos tak a jezeli mieszkasz z kims pojawi sie opcja kto chce sie przejechac a potem juz tak samo.Nio i w sklepie odziezowym jest przymierzalnia.mam nadzieje ze o to chodzilo.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja dodam, że przymierzalnia musi być bez kamery
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie pamietam, czy w samych simsach (bo w NŻ na pewno) jest budka do robienia zdjec (na parceli publicznej). Jesli tak to wejdź do budki, kliknij na drugiego sima- zaproś, poczekaj aż wejdzie, kliknij na budke-bara-bara w miejscu publicznym i już
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|