PDA

Zobacz pełną wersję : nie działają??:/

angelangel
15.11.2006, 21:24
Mam simsy 2 wersje podstawową, biznes i zwierzaki i family fau stuff no i biznes i family fun nie chcą mi się włączać, a zwierzaki świetnie bez zadnych problemów Co jest nie tak?? od razu mówię że wszystko jest zainstalowane dobrze, a kiedy chce włączyć tamte dodtaki wyświetla się konunikat:
"uruchomiona została niewłaściwa wersja gry the sims 2 proszę uruchomić the sims 2 zwierzaki" :/ pomóżcie

.:Patison:.
17.11.2006, 17:16
Wydaje mi się, że w/w błąd wystepuje tylko w piratach. Nie ma prawa występowac w oryginałach, to niemożliwe. A jeśli masz oryginała to napisz do EA Poslka pomoc techniczna. Jeżeli MASZ ORYGINAŁA!!! (a daje na to tylko 4%)

gregorycroft
17.11.2006, 17:58
Mam simsy 2 wersje podstawową, biznes i zwierzaki i family fau stuff no i biznes i family fun nie chcą mi się włączać, a zwierzaki świetnie bez zadnych problemów Co jest nie tak?? od razu mówię że wszystko jest zainstalowane dobrze, a kiedy chce włączyć tamte dodtaki wyświetla się konunikat:
"uruchomiona została niewłaściwa wersja gry the sims 2 proszę uruchomić the sims 2 zwierzaki" :/ pomóżcie

Musisz włączać the sims 2 zwierzaki a nie inne dodatki :D

lusia
28.11.2006, 06:15
To dlaczego nie włączysz zwierzaków ? Przecież jak włączysz zwierzaki to będzie tam biznes i family fun stuff :P ;P