Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.11.2006, 21:24   #1
angelangel
Guest

Domyślnie nie działają??:/

Mam simsy 2 wersje podstawową, biznes i zwierzaki i family fau stuff no i biznes i family fun nie chcą mi się włączać, a zwierzaki świetnie bez zadnych problemów Co jest nie tak?? od razu mówię że wszystko jest zainstalowane dobrze, a kiedy chce włączyć tamte dodtaki wyświetla się konunikat:
"uruchomiona została niewłaściwa wersja gry the sims 2 proszę uruchomić the sims 2 zwierzaki" :/ pomóżcie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.11.2006, 17:16   #2
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

Wydaje mi się, że w/w błąd wystepuje tylko w piratach. Nie ma prawa występowac w oryginałach, to niemożliwe. A jeśli masz oryginała to napisz do EA Poslka pomoc techniczna. Jeżeli MASZ ORYGINAŁA!!! (a daje na to tylko 4%)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.11.2006, 17:58   #3
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał angelangel
Mam simsy 2 wersje podstawową, biznes i zwierzaki i family fau stuff no i biznes i family fun nie chcą mi się włączać, a zwierzaki świetnie bez zadnych problemów Co jest nie tak?? od razu mówię że wszystko jest zainstalowane dobrze, a kiedy chce włączyć tamte dodtaki wyświetla się konunikat:
"uruchomiona została niewłaściwa wersja gry the sims 2 proszę uruchomić the sims 2 zwierzaki" :/ pomóżcie

Musisz włączać the sims 2 zwierzaki a nie inne dodatki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.11.2006, 06:15   #4
lusia
Guest

Domyślnie

To dlaczego nie włączysz zwierzaków ? Przecież jak włączysz zwierzaki to będzie tam biznes i family fun stuff
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania