Zobacz pełną wersję : chodzi o.... :)
chodzi mi o to, ze sciagnelam sobie skin (nie wiem jak dokladnie się to nazywa:P) z karnacja skory, no wiecie..... ladny brzuszek, duze piersi itp:D i mam taka swoja ulubiona simke ale ona juz niestety ma tradycyjna karnacje:/
i moze wie ktos jak mam zrobic aby zmienic jej ta skore (np. jakis folder gdzie jest save z ta simka i cos przeniesc lub cos takiego....)??? mam nadzieje ze wicie o co mi chodzi:P
z gory dziekujeeeeee!!!!!!!!:*:*:*:*:*
Jak dobrze rozumiem o co Ci cho no to wystarczy, że przy tworzeniu rodziny wybierzesz ta twoja simka (w tych karynacjach gdzie jest), a potem wybierzesz jej ta nowa karynacja (tylko ona jest w tych dodanych, tam jest jakaś gwiazdka czy słońce) ;]]
Ja ci już to też pisałam na gg :D
ale ta simka jest juz w grze, kieruje nia itd. :P
dlatego podalam wtedy przyklad z tym jej savem bo tu trzeba wiekrzej rozkminki:D:D
dzieki za odp:*:
lusia>> masz wiadomosc na gg:)
gregorycroft
05.12.2006, 16:34
Hmm, a nie można jej zmienić w zestawie chirurgicznym? Nie wiem bo nigdy tego nie próbowałem, ale chyba można...
wildthing
08.12.2006, 16:43
wszyscy tacy mądrzy a nikt nie udzielił odpowiedzi =='
wiem ze na modthesims2.com bylo takie lustro do zmieniania skinow (nawet tych sciagnietych) ale wssalo ten temat :// mozesz ewentualnie sama poszukac...
lepiej popatrz sobie na poradnik simsweb.pl ->
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=854
dzieki temu mozna zmienic kazda ceche wygladu sima... dotyczy to SimPe. O ile dobrze wiem sa jakies problemy z semestrami po retuszu :p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.