![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
chodzi mi o to, ze sciagnelam sobie skin (nie wiem jak dokladnie się to nazywa
![]() ![]() i moze wie ktos jak mam zrobic aby zmienic jej ta skore (np. jakis folder gdzie jest save z ta simka i cos przeniesc lub cos takiego....)??? mam nadzieje ze wicie o co mi chodzi ![]() z gory dziekujeeeeee!!!!!!!!:*:*:*:*:* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak dobrze rozumiem o co Ci cho no to wystarczy, że przy tworzeniu rodziny wybierzesz ta twoja simka (w tych karynacjach gdzie jest), a potem wybierzesz jej ta nowa karynacja (tylko ona jest w tych dodanych, tam jest jakaś gwiazdka czy słońce) ;]]
Ja ci już to też pisałam na gg ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale ta simka jest juz w grze, kieruje nia itd.
![]() dlatego podalam wtedy przyklad z tym jej savem bo tu trzeba wiekrzej rozkminki ![]() ![]() dzieki za odp:*: lusia>> masz wiadomosc na gg ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm, a nie można jej zmienić w zestawie chirurgicznym? Nie wiem bo nigdy tego nie próbowałem, ale chyba można...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wszyscy tacy mądrzy a nikt nie udzielił odpowiedzi =='
wiem ze na modthesims2.com bylo takie lustro do zmieniania skinow (nawet tych sciagnietych) ale wssalo ten temat :// mozesz ewentualnie sama poszukac... lepiej popatrz sobie na poradnik simsweb.pl -> http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=854 dzieki temu mozna zmienic kazda ceche wygladu sima... dotyczy to SimPe. O ile dobrze wiem sa jakies problemy z semestrami po retuszu :p |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wielkie dzieki
:* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|