Zobacz pełną wersję : Po Polsku
Witam! Kupilem sobie the sims 2, wszystko jest ok, fajnie sie gra, ale gra jest po angielsku :( ja znam troche angielski ale mi jest tak zle grac, a wiem ze nie ma spolszczen do the sims 2 (przynajmniej tak slyszalem), wiem ze mozna jakos spolszczyc samemu czy co, a wiec powiedzcie mi jak to zrobic, bede bardzo wdzieczny
Kasiunia14lat
22.01.2007, 18:50
Ja nie słyszałam o żadnym spolszczeniu... Nie mam takiego problemu bo moja gra jest w polskiej Wersji językowej...A zresztą angielski nie jest trudny... Więc gra to tylko pretekst, aby się go podszkolić :D Powodzenia :)
stagnacja
22.01.2007, 19:08
Ja nie słyszałam o żadnym spolszczeniu... Nie mam takiego problemu bo moja gra jest w Polskiej Wersji językowej...A zresztą Angielski nie jest trudny... Więc gra to tylko pretekst, aby się go podszkolić :D Powodzenia :)
Czy czytałaś regulamin forum? :| Bo jakoś tam jest napisane, żeby nie odpowiadać jak samemu sie nie wie :con: tak się właśnie zaśmieca forum :O i nie miejcie do mnie pretensji bo ja tylko uprzejmie zwracam uwagę ;P :O
Pozdrawiam
Nikita
EDIT by Eámanë: Skoro sama nie znasz rozwiązania, to też nie pisz. Uwagę możesz zwrócić na PW.
A więc nikt nie wie? taak, w usa tak jest;/ kupisz gre i masz po angielsku, a w polsce se kupisz i masz po polsku;/ a nie da sie zrobic samemu? tzn pamietam jak tak sie robilo, czyli wchodzi sie w start/uruchom/regedit, i tam dalej mozna ustawic na polski jezyk, ale tak juz probowalem, i nic ;/ a chcialbym miec gre po polsku, plz pomozcie ;P
dominika
22.01.2007, 19:53
A to dziwne.... Ja kupilam sobie zwierzaki w Angli i mam wgrany jezyk polski.
Zwierzaki mowisz? to ciekawe, to tak samo powinno byc w USA.
Jak tak mówisz, spróbuje coś wykombinować.
Paranormalny
23.01.2007, 09:11
Może zwierzaki kupione w Angli ale główne w Polsce? Ja miałem tak z simsami 1 że na początku miałem the sims po Polsku i zainstalowałem Wakacje po angielsku i gdy wchodziłem i tak było po Polsku
Samantha
23.01.2007, 14:58
Przecież przy instalacji można wybrać język! Ja mam prawie wszystkie dodatki i za każdym razem jest opcja wyboru języka! Dziwne, że u ciebie tego nie było! :O
Przecież przy instalacji można wybrać język! Ja mam prawie wszystkie dodatki i za każdym razem jest opcja wyboru języka! Dziwne, że u ciebie tego nie było! :O
Jasne ze można wybrać język, ale był tylko Angielski i Hiszpanski ;/
P.S : Mam zamiar kupic Nocne Życie i Zwierzaki może tam bedzie Polski
EDIT : Kupilem Nocne Życie i Zwierzaki i mam gre po Polsku :D Było odrazu w instalacji :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.