![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Kupilem sobie the sims 2, wszystko jest ok, fajnie sie gra, ale gra jest po angielsku
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 22.01.2007 - 19:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja nie słyszałam o żadnym spolszczeniu... Nie mam takiego problemu bo moja gra jest w polskiej Wersji językowej...A zresztą angielski nie jest trudny... Więc gra to tylko pretekst, aby się go podszkolić
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 22.01.2007 - 19:21 Powód: Poprawiłam bląd sama... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Nikita EDIT by Eámanë: Skoro sama nie znasz rozwiązania, to też nie pisz. Uwagę możesz zwrócić na PW. Ostatnio edytowane przez Eámanë : 22.01.2007 - 19:11 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A więc nikt nie wie? taak, w usa tak jest;/ kupisz gre i masz po angielsku, a w polsce se kupisz i masz po polsku;/ a nie da sie zrobic samemu? tzn pamietam jak tak sie robilo, czyli wchodzi sie w start/uruchom/regedit, i tam dalej mozna ustawic na polski jezyk, ale tak juz probowalem, i nic ;/ a chcialbym miec gre po polsku, plz pomozcie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A to dziwne.... Ja kupilam sobie zwierzaki w Angli i mam wgrany jezyk polski.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak tak mówisz, spróbuje coś wykombinować. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przecież przy instalacji można wybrać język! Ja mam prawie wszystkie dodatki i za każdym razem jest opcja wyboru języka! Dziwne, że u ciebie tego nie było!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S : Mam zamiar kupic Nocne Życie i Zwierzaki może tam bedzie Polski EDIT : Kupilem Nocne Życie i Zwierzaki i mam gre po Polsku ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Wojtman : 24.01.2007 - 20:26 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|