![]() |
Po Polsku
Witam! Kupilem sobie the sims 2, wszystko jest ok, fajnie sie gra, ale gra jest po angielsku :( ja znam troche angielski ale mi jest tak zle grac, a wiem ze nie ma spolszczen do the sims 2 (przynajmniej tak slyszalem), wiem ze mozna jakos spolszczyc samemu czy co, a wiec powiedzcie mi jak to zrobic, bede bardzo wdzieczny
|
Ja nie słyszałam o żadnym spolszczeniu... Nie mam takiego problemu bo moja gra jest w polskiej Wersji językowej...A zresztą angielski nie jest trudny... Więc gra to tylko pretekst, aby się go podszkolić :D Powodzenia :)
|
Cytat:
Pozdrawiam Nikita EDIT by Eámanë: Skoro sama nie znasz rozwiązania, to też nie pisz. Uwagę możesz zwrócić na PW. |
A więc nikt nie wie? taak, w usa tak jest;/ kupisz gre i masz po angielsku, a w polsce se kupisz i masz po polsku;/ a nie da sie zrobic samemu? tzn pamietam jak tak sie robilo, czyli wchodzi sie w start/uruchom/regedit, i tam dalej mozna ustawic na polski jezyk, ale tak juz probowalem, i nic ;/ a chcialbym miec gre po polsku, plz pomozcie ;P
|
A to dziwne.... Ja kupilam sobie zwierzaki w Angli i mam wgrany jezyk polski.
|
Cytat:
Jak tak mówisz, spróbuje coś wykombinować. |
Cytat:
|
Przecież przy instalacji można wybrać język! Ja mam prawie wszystkie dodatki i za każdym razem jest opcja wyboru języka! Dziwne, że u ciebie tego nie było! :O
|
Cytat:
P.S : Mam zamiar kupic Nocne Życie i Zwierzaki może tam bedzie Polski EDIT : Kupilem Nocne Życie i Zwierzaki i mam gre po Polsku :D Było odrazu w instalacji :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:35. |