PDA

Zobacz pełną wersję : Gra nie chce sie załączyć:-(

gabi199313
24.03.2007, 12:02
Hejcia! Mam The Sims 2. I cały czas wszystko świetnie działało, aż wczoraj włączyłam kompa i simsy (tak jak zawsze) i włączają sie do pewnego momentu, a później albo się wszystko zacina,albo pojawia się komunikat: Gra została zakończona. Aplikacja zostanie zamknięta. I się wyłacza. Nie wiem co zrobić. Nie zainstaluje jeszcze raz gry bo mam dużo dodatków i to zajęłoby mi sporo czasu...:/ Poradźcie coś! Pliss... Pozdroffka

Rocket
28.03.2007, 20:38
No więc po pierwsze to to jest dział Sims 1. :) . Przed włączeniem gry wyłącz neta, antywirusa, gg i wszystko co nie jest Ci niezbędne. I zajrzyj do działu problemów z grą The Sims 2, widziałam tam taki temat.

vanity
28.03.2007, 21:01
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35147&highlight=aplikacja tutaj masz temat dotyczacy twojego problemu :) Nastepnym razem postaraj sie poszukac, bo szukanie nie boli :D No przynajmniej dawaj pytania do wlasciwego dzialu, no ale dobra, mam nadzieje, ze troche pomoglam dajac ten temat :) :P

EDIT:

heh... dzieci, czy to tak trudne czytać uważniej? Skoro zaraz pod tym jest The Sims2 to po co piszesz tutaj? ślepa jesteś?

Sorry ze obrażam ale dziś mam zły humor i dzieci, które są ślepe a się angażują w forumowe życie po prostu mnie wkurzaja -_-" Ludzie! Jak można być takim ślepakiem? xP

PS - Masz tyle postówa takie podstawowe błedyrobisz, Błagam! -_-"
Wyluzuj troche dobra? :D
P.S DAlam tu, zeby mnie nie posadzono o nabijanie postow :P

Caesum
28.03.2007, 21:08
heh... dzieci, czy to tak trudne czytać uważniej? Skoro zaraz pod tym jest The Sims2 to po co piszesz tutaj? ślepa jesteś?

Sorry ze obrażam ale dziś mam zły humor i dzieci, które są ślepe a się angażują w forumowe życie po prostu mnie wkurzaja -_-" Ludzie! Jak można być takim ślepakiem? xP

PS - Masz tyle postówa takie podstawowe błedyrobisz, Błagam! -_-"