![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejcia! Mam The Sims 2. I cały czas wszystko świetnie działało, aż wczoraj włączyłam kompa i simsy (tak jak zawsze) i włączają sie do pewnego momentu, a później albo się wszystko zacina,albo pojawia się komunikat: Gra została zakończona. Aplikacja zostanie zamknięta. I się wyłacza. Nie wiem co zrobić. Nie zainstaluje jeszcze raz gry bo mam dużo dodatków i to zajęłoby mi sporo czasu...:/ Poradźcie coś! Pliss... Pozdroffka
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
No więc po pierwsze to to jest dział Sims 1.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=aplikacja tutaj masz temat dotyczacy twojego problemu
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Cytat:
![]() P.S DAlam tu, zeby mnie nie posadzono o nabijanie postow ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 28.03.2007 - 21:11 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
heh... dzieci, czy to tak trudne czytać uważniej? Skoro zaraz pod tym jest The Sims2 to po co piszesz tutaj? ślepa jesteś?
Sorry ze obrażam ale dziś mam zły humor i dzieci, które są ślepe a się angażują w forumowe życie po prostu mnie wkurzaja -_-" Ludzie! Jak można być takim ślepakiem? xP PS - Masz tyle postówa takie podstawowe błedyrobisz, Błagam! -_-" |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|