PDA

Zobacz pełną wersję : Po instalacji "szyku i elegancji" gra nie działa

Klara
26.03.2007, 14:11
Przed instalacją gra chodziła OK (miałam dodatki na studiach i własny biznes). Przed chwilą zainstalowałam szyk i elegancję i oto mój problem:
nie przewijają mi się żadne napisy na ekranie logowania własnego biznesu, wszystkie okolice stały się jednolitym szarym tłem, kursując ślepo myszką po ekranie mogę natrafić i kliknąć na domek, którego wyświetlają mi się nazwy, ceny, mieszkańcy... jednak przy próbie zagrania wybraną rodzinką na animowanym niebieskim ekranie z jej przedstawicielami nie wyświetla się nazwisko rodziny, a po jakimś czasie wyświetla się jakieś okno Windowsa o nazwie Sims2: z białym X w czerwonym kole. Co się stało i jak mogę to naprawić? :1smutny: Bardzo proszę o pomoc.

xymox
27.03.2007, 08:13
Co się stało i jak mogę to naprawić? :1smutny: Bardzo proszę o pomoc.

coś sie musiało "pogryźć" :|
Proponuję skopiowanie plików zapisu w bezpieczne miejsce, odinstalowanie całej serii TS2 i ponowną instalkę z tym, że "Szyku..." nie wrzucaj na koniec. Po zainstalowaniu wrzuć ponownie zapisy i wszystko masz tak jak było :)

Klara
27.03.2007, 13:03
To kiedy mam zainstalować szyk? Domyślam się, że doinstalowanie Zwierzaków nie pomoże? Czy wiecie może, czy można mieszać wersje językowe dodatków (np. cała seria po polsku, a jeden minipack po angielsku wcześniej wybrałam polski w wersji ang/ros)?

Mimii_
27.03.2007, 14:12
Klara, nie można.
Ponieważ dodatki z serii Anglojęzycznej gryzły by się z serią polską.

Eámanë
27.03.2007, 14:43
Masz oryginał Szyku i elegancji? Bo problem z szarym tłem znam z jednego pirata...

Klara
27.03.2007, 15:23
Orginał i nie ma spolszczeń na stronach oficjalnych? :( Kupiłam okazyjnie przez ebay

Nie wiem czy powinnam to tu pisać, ale pomoc już znalazłam na innym forum. Możecie ew. skasować temat.