![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przed instalacją gra chodziła OK (miałam dodatki na studiach i własny biznes). Przed chwilą zainstalowałam szyk i elegancję i oto mój problem:
nie przewijają mi się żadne napisy na ekranie logowania własnego biznesu, wszystkie okolice stały się jednolitym szarym tłem, kursując ślepo myszką po ekranie mogę natrafić i kliknąć na domek, którego wyświetlają mi się nazwy, ceny, mieszkańcy... jednak przy próbie zagrania wybraną rodzinką na animowanym niebieskim ekranie z jej przedstawicielami nie wyświetla się nazwisko rodziny, a po jakimś czasie wyświetla się jakieś okno Windowsa o nazwie Sims2: z białym X w czerwonym kole. Co się stało i jak mogę to naprawić? :1smutny: Bardzo proszę o pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Proponuję skopiowanie plików zapisu w bezpieczne miejsce, odinstalowanie całej serii TS2 i ponowną instalkę z tym, że "Szyku..." nie wrzucaj na koniec. Po zainstalowaniu wrzuć ponownie zapisy i wszystko masz tak jak było ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To kiedy mam zainstalować szyk? Domyślam się, że doinstalowanie Zwierzaków nie pomoże? Czy wiecie może, czy można mieszać wersje językowe dodatków (np. cała seria po polsku, a jeden minipack po angielsku wcześniej wybrałam polski w wersji ang/ros)?
Ostatnio edytowane przez Klara : 27.03.2007 - 13:34 Powód: nowa idea |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Klara, nie można.
Ponieważ dodatki z serii Anglojęzycznej gryzły by się z serią polską. |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Masz oryginał Szyku i elegancji? Bo problem z szarym tłem znam z jednego pirata...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Orginał i nie ma spolszczeń na stronach oficjalnych?
![]() Nie wiem czy powinnam to tu pisać, ale pomoc już znalazłam na innym forum. Możecie ew. skasować temat. Ostatnio edytowane przez Klara : 27.03.2007 - 22:13 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|