Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Niemoge znaleść zdjęć

MiNuTkA15
14.04.2007, 13:38
Hejka wszystkim.Mam taki mały problemik ze znalezieniem zdjeć które zrobiłam podczad gry w The Sims:/ Szukam po folderach z The Sims 2 ale nic nie wylookałam.Możecie mi powiedzieć w jaki folderze sie znajdują?Bo chce zrobić fotostory a przecież bez zdjęc sie nie obejdzie:(Kiedy zrobie w grze zdjęcie wyskakuje mi komunikat że zdjecia są zapisaywane w Historii sąsiedztwa, ale to mi nic nie daje bo tam sa malutkie i nie wyraźne.Prosze powiedzcie mi gdzie moge znaleść te zdjęcia.

Darlene
15.04.2007, 21:55
Moje Dokumenty -> EA GAMES -> Neighborhoods -> Numer otoczenia -> Storytelling

Numery otoczeń :

G001 - Kwitnące Wzgórza
N001 - Miłowo
N002 - Dziwnowo
N003 - Werona

Dalsze numery to Twoje własne otoczenia jeśli posiadasz :)

Zdjęcia "Snapshot" są tymi do fotstory, a "thumbnail" to miniatury :)

Alatáriël
15.04.2007, 22:02
Jak nie będziesz mogła znaleźć tam zdjątka, zajrzyj też do:
Moje dokumenty
Ea games
The sims 2
Storytelling
:)

Darlene
15.04.2007, 22:11
Jak nie będziesz mogła znaleźć tam zdjątka, zajrzyj też do:
Moje dokumenty
Ea games
The sims 2
Storytelling
:)

Tyle, że w tym Storytelling są tylko ostatnio robione zdjęcia ^^.

MiNuTkA15
18.04.2007, 11:53
Dzięki niedługo pojawi sie fotostory:)Mam nadzieje że sie wam spodoba:)

Edytka
24.10.2007, 14:16
ja bez sensu zalozylam nowy temat z tym samym problemem, sorrka. Znalezlam tez te zdjecia, ale jest tylko jedno ostatnie. Dlaczego tak jest? A Barszo duzo ich zrobilam

Isi
24.10.2007, 16:56
ja bez sensu zalozylam nowy temat z tym samym problemem, sorrka. Znalezlam tez te zdjecia, ale jest tylko jedno ostatnie. Dlaczego tak jest? A Barszo duzo ich zrobilam
Na początek sprawdź, czy na pewno szukałaś zdjęć w dwóch miejscach (bo Darlene i Alatáriël podały dwie różne ścieżki prowadzące do zdjęć).

Jeśli naprawdę ich nigdzie nie ma, to jedyne, co mi przychodzi do głowy, to wirus - parę razy zdarzało mi się, że maiłam na komputerze wirusy, przez które zdjęcia w formacie .jpg były niewidoczne i pokazywało się tylko ostatnio zrobione zdjęcie (jako.bmp) - po oczyszczeniu komputera z wirusów pojawiły się brakujące zdjęcia.

Może też być (mało prawdopodobne), że miałaś jakiś problem z przyciskiem C do robienia zdjęć i nie wyszły (musiałabyś sprawdzić, czy w grze w albumie ze zdjęciami są, czy ich nie ma).