![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka wszystkim.Mam taki mały problemik ze znalezieniem zdjeć które zrobiłam podczad gry w The Sims:/ Szukam po folderach z The Sims 2 ale nic nie wylookałam.Możecie mi powiedzieć w jaki folderze sie znajdują?Bo chce zrobić fotostory a przecież bez zdjęc sie nie obejdzie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moje Dokumenty -> EA GAMES -> Neighborhoods -> Numer otoczenia -> Storytelling
Numery otoczeń : G001 - Kwitnące Wzgórza N001 - Miłowo N002 - Dziwnowo N003 - Werona Dalsze numery to Twoje własne otoczenia jeśli posiadasz ![]() Zdjęcia "Snapshot" są tymi do fotstory, a "thumbnail" to miniatury ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak nie będziesz mogła znaleźć tam zdjątka, zajrzyj też do:
Moje dokumenty Ea games The sims 2 Storytelling ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki niedługo pojawi sie fotostory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja bez sensu zalozylam nowy temat z tym samym problemem, sorrka. Znalezlam tez te zdjecia, ale jest tylko jedno ostatnie. Dlaczego tak jest? A Barszo duzo ich zrobilam
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jeśli naprawdę ich nigdzie nie ma, to jedyne, co mi przychodzi do głowy, to wirus - parę razy zdarzało mi się, że maiłam na komputerze wirusy, przez które zdjęcia w formacie .jpg były niewidoczne i pokazywało się tylko ostatnio zrobione zdjęcie (jako.bmp) - po oczyszczeniu komputera z wirusów pojawiły się brakujące zdjęcia. Może też być (mało prawdopodobne), że miałaś jakiś problem z przyciskiem C do robienia zdjęć i nie wyszły (musiałabyś sprawdzić, czy w grze w albumie ze zdjęciami są, czy ich nie ma).
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|