Zobacz pełną wersję : pustki na przyjeciach domowych ;/
aneczka90-90
30.06.2007, 18:48
chcialam urzadzic przyjecie domowe z okazji urodzin, zaprosilam 6 osob (max. 8 moge) i co dziwne impreza sie zaczela a nikogo z gosci nie bylo! :o a zapraszalam zaprzyjaznione simsy. probowalam tak kilka razy i raz zdarzylo sie, ze przyszedl 1 sim :/
U mnie tak sie dzieje gdy ktoś jest u mnie na liście kontaktów, ale jest taki obojętny. Np. raz z tą osobą porozmawiałam i tyle. A może poprostu kiedyś już zrobiłaś jakąś impreze i była do bani i już nie chcą przychodzić ( z tym sie jeszcze nie spotkałam, ale może...). :smirk:
Alatáriël
01.07.2007, 12:29
Hmm... możliwe, że to ma związek z liczbą ludzi na parcelach publicznych. Czyli im słabszy komp - tym mniej ludzi na parcelach.
Ja miałam tak często a to chyba dlatego bo goście nie mają dobrych stosunków :|
aneczka90-90
01.07.2007, 13:43
simsy sa wlasnie najlepszymi przyjaciolmi, kompa mam dobrego, myslalam, ze moze to przez to, ze mam w domu 4 simsow i 4 koty.
stagnacja
01.07.2007, 14:05
Hmmm... a czy to pirat?
podaj parametry komputera.
tak jak już ktoś pisał - ilość gości zalezy od tego, jaki masz komputer. im słabszy sprzęt tym mniej gości przyjdzie.
aneczka90-90
05.07.2007, 12:46
pentium 4
512mb ram
3ghz
nvidia gefore 7600gt
moze to przez dodatki w internetu ?
Hmmm... a czy to pirat?
A co ma piernik do wiatraka? >_> W "piratach" sie kod gry nie zmienia, to tylko kopia.
A co do problemu, kompa masz calkiem OK, chociaz ramu by sie wiecej przydalo. Tak czy inaczej, to ma zwiazek chyba z Twoja rodzina - 8 osob/zwierzakow to maksimum chyba. Dawno temu byla o tym mowa, ze trzeba wklepac jakis kod na zwiekszenie limitu simow (mozliwe potem zaciecia gry, wiadomo), ale niestety nie pamietam owego kodu. ;]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.