![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
chcialam urzadzic przyjecie domowe z okazji urodzin, zaprosilam 6 osob (max. 8 moge) i co dziwne impreza sie zaczela a nikogo z gosci nie bylo! :o a zapraszalam zaprzyjaznione simsy. probowalam tak kilka razy i raz zdarzylo sie, ze przyszedl 1 sim :/
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie tak sie dzieje gdy ktoś jest u mnie na liście kontaktów, ale jest taki obojętny. Np. raz z tą osobą porozmawiałam i tyle. A może poprostu kiedyś już zrobiłaś jakąś impreze i była do bani i już nie chcą przychodzić ( z tym sie jeszcze nie spotkałam, ale może...). :smirk:
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Hmm... możliwe, że to ma związek z liczbą ludzi na parcelach publicznych. Czyli im słabszy komp - tym mniej ludzi na parcelach.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tak często a to chyba dlatego bo goście nie mają dobrych stosunków
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
simsy sa wlasnie najlepszymi przyjaciolmi, kompa mam dobrego, myslalam, ze moze to przez to, ze mam w domu 4 simsow i 4 koty.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm... a czy to pirat?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
podaj parametry komputera.
tak jak już ktoś pisał - ilość gości zalezy od tego, jaki masz komputer. im słabszy sprzęt tym mniej gości przyjdzie. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
pentium 4
512mb ram 3ghz nvidia gefore 7600gt moze to przez dodatki w internetu ? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do problemu, kompa masz calkiem OK, chociaz ramu by sie wiecej przydalo. Tak czy inaczej, to ma zwiazek chyba z Twoja rodzina - 8 osob/zwierzakow to maksimum chyba. Dawno temu byla o tym mowa, ze trzeba wklepac jakis kod na zwiekszenie limitu simow (mozliwe potem zaciecia gry, wiadomo), ale niestety nie pamietam owego kodu. ;] |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|