Zobacz pełną wersję : Miłowo, Dziwnowo, Werona
Jakiś czas temu coś niechcący zrobiłam z simsami i znikły mi Miłowo, Dziwnowo i Werona. Zostały tylko Kwitnące Wzgórza i moje otoczenie - Nowe Simole. Czy mogę jakoś przywrócić te otoczenia? Wiem, że pomogłaby reinstalka, ale jest kilka powodów, przez które nie mogę jej wykonać. Pomożecie?
Usun podkatalog "The Sims 2" z katalogu "EA Games" w "Moich dokumentach", z tym ze jesli masz dodatki z neta i chcesz je zachowac, to przenies sobie katalog "Downloads" zeby go potem wrzucic spowrotem. Potem uruchom TS2, gra automatycznie utworzy nowe katalogi brakujace w tym miejscu i wszystkie okolice/parcele/rodziny i inne duperelki beda jak po reinstalce. Potem wyjdz i podmien sobie "Downloads".
Mi zdarzyło się dokładnie coś identycznego. Budowałam dom, i niechcący coś nacisnęłam, przez co wszystko migało na różne kolory. Dom już prawie skończyłam budować, więc to zapisałam. (Dom budowałam w Miłowie) Ptm wyłączyłam grę, bo wszystko dalej migało. Jak z powrotem włączyłam, to Miłowa już nie było , całe szczęście zachowało się Dziwnowo, Werona i moje otoczenie .
Usun podkatalog "The Sims 2" z katalogu "EA Games" w "Moich dokumentach", z tym ze jesli masz dodatki z neta i chcesz je zachowac, to przenies sobie katalog "Downloads" zeby go potem wrzucic spowrotem. Potem uruchom TS2, gra automatycznie utworzy nowe katalogi brakujace w tym miejscu i wszystkie okolice/parcele/rodziny i inne duperelki beda jak po reinstalce. Potem wyjdź i podmien sobie "Downloads".
A na koniec wrzuć do podkatalogu "the sims 2" swoje otoczenie i kwiatowe wzgórza. Nie mam 4 pór roku, ale wydaje mi się że ich foldery będą się nazywać N004 i N005. Możesz to sprawdzić wchodząc w zdjęcia danego otoczenia.
Wielkie dzięki. :) Pomogło. :) :)
A na koniec wrzuć do podkatalogu "the sims 2" swoje otoczenie i kwiatowe wzgórza. Nie mam 4 pór roku, ale wydaje mi się że ich foldery będą się nazywać N004 i N005. Możesz to sprawdzić wchodząc w zdjęcia danego otoczenia.
kwitnące wzgórza mają folder G001. ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.