Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.07.2007, 15:22   #1
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Miłowo, Dziwnowo, Werona

Jakiś czas temu coś niechcący zrobiłam z simsami i znikły mi Miłowo, Dziwnowo i Werona. Zostały tylko Kwitnące Wzgórza i moje otoczenie - Nowe Simole. Czy mogę jakoś przywrócić te otoczenia? Wiem, że pomogłaby reinstalka, ale jest kilka powodów, przez które nie mogę jej wykonać. Pomożecie?
shezza jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.07.2007, 18:48   #2
Fizzly
Guest

Domyślnie Odp: Miłowo, Dziwnowo, Werona

Usun podkatalog "The Sims 2" z katalogu "EA Games" w "Moich dokumentach", z tym ze jesli masz dodatki z neta i chcesz je zachowac, to przenies sobie katalog "Downloads" zeby go potem wrzucic spowrotem. Potem uruchom TS2, gra automatycznie utworzy nowe katalogi brakujace w tym miejscu i wszystkie okolice/parcele/rodziny i inne duperelki beda jak po reinstalce. Potem wyjdz i podmien sobie "Downloads".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2007, 00:06   #3
Lolinka
Guest

Mi zdarzyło się dokładnie coś identycznego. Budowałam dom, i niechcący coś nacisnęłam, przez co wszystko migało na różne kolory. Dom już prawie skończyłam budować, więc to zapisałam. (Dom budowałam w Miłowie) Ptm wyłączyłam grę, bo wszystko dalej migało. Jak z powrotem włączyłam, to Miłowa już nie było , całe szczęście zachowało się Dziwnowo, Werona i moje otoczenie .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2007, 15:01   #4
Rocket

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Fizzly
Usun podkatalog "The Sims 2" z katalogu "EA Games" w "Moich dokumentach", z tym ze jesli masz dodatki z neta i chcesz je zachowac, to przenies sobie katalog "Downloads" zeby go potem wrzucic spowrotem. Potem uruchom TS2, gra automatycznie utworzy nowe katalogi brakujace w tym miejscu i wszystkie okolice/parcele/rodziny i inne duperelki beda jak po reinstalce. Potem wyjdź i podmien sobie "Downloads".
A na koniec wrzuć do podkatalogu "the sims 2" swoje otoczenie i kwiatowe wzgórza. Nie mam 4 pór roku, ale wydaje mi się że ich foldery będą się nazywać N004 i N005. Możesz to sprawdzić wchodząc w zdjęcia danego otoczenia.
stare 08.07.2007, 16:51   #5
shezza

Reputacja: 13

Wielkie dzięki. Pomogło.
shezza jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2007, 18:16   #6
Todd
Guest

Cytat:
Napisał RocketQueen
A na koniec wrzuć do podkatalogu "the sims 2" swoje otoczenie i kwiatowe wzgórza. Nie mam 4 pór roku, ale wydaje mi się że ich foldery będą się nazywać N004 i N005. Możesz to sprawdzić wchodząc w zdjęcia danego otoczenia.
kwitnące wzgórza mają folder G001.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania